Foto galerije Facebook Twitter Youtube
 

Shop

 

Vruće ponude

SUPer AKCIJA na SUP daske uz besplatnu lycru!

11.04.2014, 12:45

 

Kako Stand-Up Paddle kao sport raste iz dana u dan odlučili smo složiti jednu OPAKU akciju na Starboard i Amundson epoxy i wood SUP daske s popustima od 35 do 45%. Ne samo to nego vam uz svaku kupljenu dasku iz akcije poklanjamo i Starboard Team lycru u vrijednosti 400kn! Ovo je zasigurno razlog da budete SUPer i uvedete ovaj predivan sport u vašu svakodnevnicu!


JP Australia 2014 daske po najatraktivnijoj cijeni!

09.04.2014, 10:13

 

Radimo malu nadopunu narudžbe te vam nudimo da se priključite i svoju novu dasku dobijete po najpovoljnijoj cijeni na tržištu! Ovim putem ste sigurni da će te dobiti onu dasku koja vam fali na vrijeme i samo za vas. Požurite i zgrabite najbolje za najmanje!


O'BRIEN Tube, Wakeboardi i Skije - proljetna akcija

29.03.2014, 09:17

 

Kako bi vas sve upoznali s našim novi dijelom asortimana složili smo kul akciju. S O'Brienom smo dogovorili odličan deal i složili fakat povoljne maloprodajne cijene. Imamo već nešto robe na skladištu koju smo doveli za Sajam Nautike i nudimo vam to po super cijeni.


Windsurf oprema s opakim popustom 30 - 50%

14.03.2014, 15:04

 

Sunce i lijepo vrijeme ove godine je nešto uranilo, naravno u obostranu korist, malo manje u onu snowboarderima. Najnoviji Starboard, NP, Severne i JP Australia je sezonu 2014 je naručen pa smo skupili popis stvari koje smo stavili na rasprodaju sa BRUTALNIM popustima do 30 do 50%


Windsurf daske – još 3 dana za najpovoljniju narudžbu

06.03.2014, 08:32

 

Surf Shop 09.03. radi posljednju narudžbu Starboard i JP Australia daska za sezonu ljeto 2014. Pa ako imate ideju koja vam daska nedostaje javite nam i mi ćemo vam složiti najpovoljniju ponudu na svijetu!AnketaAna Mišetić


O MENI

Hellou, ja sam Ana Mišetić, rođena sam 17.12.1996. u bolnici Sv. Duh. Idem u drugi razred Sportske gimnazije. Poprilično sam dobra učenica s obzirom na to da stalno putujem i izostajem iz škole i stvarno malo učim, očito sam prirodno pametna, zeka peka.

Imam puno hobija a najdraži su mi živciranje roditelja  i hip hop, prije sam skejtala ali nakon nekog vremena sam skužila da nisam dovoljno sposobna za to pa sam se prebacila na bordanje. Počela sam bordati sa sedam ili osam godina, nisam sigurna, ali uglavnom bordam oko devet godina. Počela sam bordati iz razloga što sam inače malo drugačija od drugih cura i po izgledu i po onome što je u glavi. Odmalena sam bila sportski tip i vrlo extremna 'djevojcica'. Pošto je snowboard dosta extreman odma sam se našla u njemu. Volim bordanje, i ne bordam samo da bi postigla neke rezultate ili zato šta moram, nego jer stvarno uživam. 2009. sam došla u SK B ZONA i mogu reći da sam od tada dosta napredovala. Trenutno se aktivno bavim bordanjem i pokušavam postići što bolje rezultate jer želim da moja obitelj bude ponosna na mene. Na prvom FIS natjecanju nastupila sam 2011/2012 i do kraja sezone najbolji rezultati bili su mi:

-3. mjesto u ukupnom poretku FIS Europacup Slopestyle

- 4. mjesto prema FIS points u disciplini Big Air

 

U sezoni 2012/2013 fokus je usmjeren isključivo prema treninzima i pripremama, uvježbavanje novih trikova te nastup u FIS Europacup-u.

RECENZIJA OPREME:

Bord: ELAN LEELOO

Odličan bord,savršen za railove i boxove,a i ujedno savršen za kickere. Nije ništa lošiji ni za powder a ni za freestyle. Siguran je,brz,dovoljno flexibilan. Toplo preporučujem :D

 

Vezovi: GNU

Uistinu odličan vez, dosta tvrd, čvrsto drži nogu. Skroz je praktičan, nema puno mučenja s njim, ima slični sistem kao i flow vezovi, ali po meni ovaj sistem je puno bolji i efikasniji. Siguran je i nema straha od otkopčavanja tijekom vožnje. Gnu vez ruls!

 

Naočale: IS-EYEWEARE FORMA

Prvo i najbitnije, a i najbolje je to da se ne magle! Kvalitetne su i dosta izdržljive, pašu savršeno uz kacigu. Moguća je izmjena stalka ovisno jeli sunčano, mečava, magla, ili oblačno.

 

Kaciga: BERN

Odlična kaciga, nije preteška tako da vrat ne boli, savršeno pristaje uz glavu, ima ono za uši tako da je topla, i ima slušalice za freeridere koji žele uživat u muzici. Čvrsta je dovoljno i za početnike :D

 

Buce: FLOW RIVAL

Savršene buce, toliko jednostavne i praktične, savršen i lagan sistem za stezanje. Svaki dio buce se može posebno stegnut, tako da nema problema s tim da ti prsti moraju trnut da se noga ne bi dizala. Buca je dosta tvrda tako da je odlična za freeridere.

 

Odjeća: HORSEFEATHERS

- jakna i hlače

Jakna i hlače su odlični, kvalitetni i praktični. Jakna je dovoljno topla i ima visoku vodonepropusnost, tako da me štiti od vjetra i hladnoće, ali i snijega kad padnem. Jakna ima kukice koje se mogu zakvačit za hlače tako da kad padnete nemate problema sa vađenjem snijega iz jakne i svih slojeva ispod jakne. Ima puno džepova s vanjske strane, a i čak dosta unutarnjih za neke važne stvari koje bas ne bi bilo poželjno izgubit.

Hlače imaju također visoku vodonepropusnost tako da mogu dosta sjedit a da mi se ne smoči...znate šta... Imaju gumicu koja se također može zakopčat kao i hlače tako spriječit ulazak snijega u hlače kao i ispod jakne.