Foto galerije Facebook Twitter Youtube
 

Shop

 

Vruće ponude

Wiindsurf i kite oprema - na najbrutalnijoj akciji ikad!

11.09.2014, 19:30

 

Stiglo je doba, opet, da omastite brk!!! Naime posljednja ovosezonska akcija na windsurf i kite opremu je tu i traje do početka natjecanja Shimuni Open ili naravno do isteka zaliha. Dragi naši windsurferi i kiteri, napravite refresh ili upgrade ili jednostavno prvu kupnju opreme po nevjerojatno povoljnim cjenama za ludo dobru opremu iz naše ponude. Pogledajte opremu i cijene i sigurni smo da će svatko moći pronači ponešto za sebe. I naravno dođite na Shimuni open - powerd by Surf Shop!


Surf Shop dobre stvari po dobroj cijeni!!!

23.08.2014, 12:59

 

Ljeto nas je zgleda napustili ili ga nije ni bilo kako smo očekivali... no ova godina super je za sve koji su veslali, SUPali, vozikali se i uživali u ekstremnim vodenim sportovima. U to ime pripremili smo SUPER akciju za sve koji su planirali kupiti KAJAK ili SUP po povoljnijoj cijeni nakon sezone!!!


VELIKA AKCIJA - Ljetna shema u Surf Shopu!

30.07.2014, 11:00

 

Kako od posla ne stignemo objavljivati nove akcije i objavljivati koji su proizvodi još na raspolaganju na rasprodaji, odlučili smo aktivirati sve ljetne akcije. Windsurf, Kitesurf, Kajaci, Wakeboard, SUP, Tekstil i sav ostali asortiman na popustu do 50%… JOŠ MALO PA NESTALO!


AKCIJA: Minus pedeset posto na sav tekstil!

09.07.2014, 18:33

 

Ola amigosi! Za sve vas koji ste čekali pravi trenutak za kupovinu. Onaj kad veliki dio Zagreba pobjegne na more, kajtanje, surfanja i sve ono što vas čeka malo kasnije... Složili smo BRUTALNU akciju na T-shirtove, kratke hlače, lycra majice, boardshortseve i water shirtove...


SUPer daske za SUPer ljeto!

03.07.2014, 18:09

 

Sa sve vas koji želite provest SUPer ljeto ali i volite nabavljati opremu u zadnji čas složili smo opaku akciju na JP Australia SUP daske na napuhavanje. Cijene kreću od 5858kn a uz dasku djelimo i džabe Horsefeathers T-Shirtove i nudimo uber jeftina vesla! Diš' bolje!AnketaElan Muško

3.260,00 kn
1.630,00 kn

Elan Prodigy R

Tražite jib friendly freestyle dasku? Veliko ste dijete koje se želi igrat u parku? Ne tražite dalje! Elan Prodigy ujedino je i naša najprodavanija freestyle daska koja će zadovoljiti i najzahtjevnije vozače te pružiti im maksimalnu kreativnost na snijegu.

Isto tako dolazi i u Wide varijanti za sve vas sa većim brojem buce.

Dolazi u veličinama: 152, 154, 156

 
3.740,00 kn
1.870,00 kn

Elan El Grande

Kao sto joj samo ime govori, Elan je dizajnirao najširu dasku na svijetu kako bih pružio najbolje i visokim, težim te vozačima sa velikim brojem buce. Omega Sidecut Tehnologija daje vam neograničenu kontrolu i agilnost. Daska je pojačana karbon kevlarom te ima bazu presvučenu našom novom Warp 8 bazom koja daje brzinu.

Dolazi u veličinama: 159 i 163

 
2.500,00 kn
1.250,00 kn

Elan Eragon

Novi Eragon donosi pravi spoj performansi i trajnosti za vozače svih razina sposobnosti s naglaskom na meku i zabavnu vožnju. Duraflex core i G50 staklena vlakna tvore čvrstu i pouzdanu dasku za vozače koji vole voziti sve. Doslovce.

Dolazi u veličinama: 160, 165

 
4.900,00 kn
2.450,00 kn

Elan Vertigo

All Mountain daska. I sve što ona treba biti. Prilikom izrade dizajneri su prvo krenuli od rješavanja flexa i potrebom za svestranu dasku koja savršeno pluta du dubokom snijegu a s druge strane daje kontrolu i brzinu kada je to potrebno bez umaranja mišića. Tu je nastala WaveFlex. Vert Wood jezgri za agresivniju vožnju te Warp 8 Nano baza za brzinu i izdržljivost. Planinski stroj koji će rasturiti na svakom snijegu uz iznimne performanse svugdje na planini. Elan Vertigo.

Dolazi u veličinama: 158, 162