Foto galerije Facebook Twitter Youtube
 

Shop

 

Vruće ponude

SUPer AKCIJA - SUP daske već od 4466kn!

11.04.2014, 12:45

 

Jeste li probali SUP? Ili možda želite biti SUPer? Sljedećih tjedan dana nudimo vam BRUTALNU akciju na sve epoxy i wood SUP daske. Amundson i Starboard na SUPer popustu od 35 do 45%.


JP Australia 2014 daske po najatraktivnijoj cijeni!

09.04.2014, 10:13

 

Radimo malu nadopunu narudžbe te vam nudimo da se priključite i svoju novu dasku dobijete po najpovoljnijoj cijeni na tržištu! Ovim putem ste sigurni da će te dobiti onu dasku koja vam fali na vrijeme i samo za vas. Požurite i zgrabite najbolje za najmanje!


O'BRIEN Tube, Wakeboardi i Skije - proljetna akcija

29.03.2014, 09:17

 

Kako bi vas sve upoznali s našim novi dijelom asortimana složili smo kul akciju. S O'Brienom smo dogovorili odličan deal i složili fakat povoljne maloprodajne cijene. Imamo već nešto robe na skladištu koju smo doveli za Sajam Nautike i nudimo vam to po super cijeni.


Windsurf oprema s opakim popustom 30 - 50%

14.03.2014, 15:04

 

Sunce i lijepo vrijeme ove godine je nešto uranilo, naravno u obostranu korist, malo manje u onu snowboarderima. Najnoviji Starboard, NP, Severne i JP Australia je sezonu 2014 je naručen pa smo skupili popis stvari koje smo stavili na rasprodaju sa BRUTALNIM popustima do 30 do 50%


Windsurf daske – još 3 dana za najpovoljniju narudžbu

06.03.2014, 08:32

 

Surf Shop 09.03. radi posljednju narudžbu Starboard i JP Australia daska za sezonu ljeto 2014. Pa ako imate ideju koja vam daska nedostaje javite nam i mi ćemo vam složiti najpovoljniju ponudu na svijetu!AnketaFlysurfer

Nazovite za cijenu...

VIRON

Viron nije SAMO zmaj, on je definicija svoje klase. Maksimalna sigurnost, jako user-friendly, sasvim novi proizvod…a i jako je stabilan. Ne znamo niti jedan zmaj koji u koji je ugurano sve ovo.

Viron je zmaj za početnike i kite škole.

 
Nazovite za cijenu...

UNITY

Nezaboravne sezone, odlični skokovi i brzi zavoji…zabava na vodi i zemlji nikada nije bila bolja. Raspon korištenja je jako velik i ovo je nešto više od freeride zmaja, jednostavno smo mu morali dati ime: UNITY.

Deluxe-Edition: Lakši zmajevi, teže tek 41gram po četvornom metru.


 
Nazovite za cijenu...

PSYCHO

Flysurfer Psycho. Sinonim za freestyle, napredna tehnologija. Psycho4 podiže standarde…OPET. Cilj Psycho4 je razvitak u kitesurfanju. Polegnite ga, odmotajte i lansirajte! Čim lansirate flysurferov Psycho4  u zrak, akcija počinje. Budite oprezni: s velikom dinamikom poput o0ve, mogli biste se ozlijediti.

Deluxe-Edition: Lakši zmajevi, teže tek 41gram po četvornom metru.

 
Nazovite za cijenu...

SPEED 3

Nakon 12 mjeseci razvijanja, novog softwarea, mnogo prekovremenih sati, više od tri puta testiranja diljem svijeta, kao i dodatak odličnog kitesurfera Andreasa Henriedera u nas tim za razvijanje, Flysurfer je napredovao u razvitku Speed3 zmaja.

Deluxe-Edition: Lakši zmajevi, teže tek 41gram po četvornom metru.

 
Nazovite za cijenu...

OUTLAW

Zmaj s otvorenim čeljama uvijek je bila kontradikcija. Outlaw pretstavlja suprotno. Sigurnost i preformanca, user-friendly, stabilnost i živahnost…kombinacija sveg toga je OUTLAW.

Deluxe-Edition: Lakši zmajevi, teže tek 41gram po četvornom metru.