Foto galerije Facebook Twitter Youtube
 

Shop

 

Vruće ponude

Wiindsurf i kite oprema - na najbrutalnijoj akciji ikad!

11.09.2014, 19:30

 

Stiglo je doba, opet, da omastite brk!!! Naime posljednja ovosezonska akcija na windsurf i kite opremu je tu i traje do početka natjecanja Shimuni Open ili naravno do isteka zaliha. Dragi naši windsurferi i kiteri, napravite refresh ili upgrade ili jednostavno prvu kupnju opreme po nevjerojatno povoljnim cjenama za ludo dobru opremu iz naše ponude. Pogledajte opremu i cijene i sigurni smo da će svatko moći pronači ponešto za sebe. I naravno dođite na Shimuni open - powerd by Surf Shop!


Surf Shop dobre stvari po dobroj cijeni!!!

23.08.2014, 12:59

 

Ljeto nas je zgleda napustili ili ga nije ni bilo kako smo očekivali... no ova godina super je za sve koji su veslali, SUPali, vozikali se i uživali u ekstremnim vodenim sportovima. U to ime pripremili smo SUPER akciju za sve koji su planirali kupiti KAJAK ili SUP po povoljnijoj cijeni nakon sezone!!!


VELIKA AKCIJA - Ljetna shema u Surf Shopu!

30.07.2014, 11:00

 

Kako od posla ne stignemo objavljivati nove akcije i objavljivati koji su proizvodi još na raspolaganju na rasprodaji, odlučili smo aktivirati sve ljetne akcije. Windsurf, Kitesurf, Kajaci, Wakeboard, SUP, Tekstil i sav ostali asortiman na popustu do 50%… JOŠ MALO PA NESTALO!


AKCIJA: Minus pedeset posto na sav tekstil!

09.07.2014, 18:33

 

Ola amigosi! Za sve vas koji ste čekali pravi trenutak za kupovinu. Onaj kad veliki dio Zagreba pobjegne na more, kajtanje, surfanja i sve ono što vas čeka malo kasnije... Složili smo BRUTALNU akciju na T-shirtove, kratke hlače, lycra majice, boardshortseve i water shirtove...


SUPer daske za SUPer ljeto!

03.07.2014, 18:09

 

Sa sve vas koji želite provest SUPer ljeto ali i volite nabavljati opremu u zadnji čas složili smo opaku akciju na JP Australia SUP daske na napuhavanje. Cijene kreću od 5858kn a uz dasku djelimo i džabe Horsefeathers T-Shirtove i nudimo uber jeftina vesla! Diš' bolje!AnketaKITE - Kako i zašto?

Kitesurfing je definitivno jedan od najatraktivnijih vodenih sportova današnjice, dok vas visoko u zraku na dvadeset metara vuče moćan kite (zmaj) vi klizite po valovima na maloj daščici i jedina veza između neba i mora je vaše tijelo. Zvuči moćno i izgleda dobro, zar ne...

Ali kako izabrati pravu opremu i sigurno u najkraćem roku savladati vještinu...

Oprema
-  Cabrinha kites
-  Cabrinha daske
-  NeilPryde trapezi
-  Crazy-Fly daske
-  Flysurfer kites
-  NPX neopren
-  Starboard i JP lycre

KITE ilitiga ZMAJ
Zbog te ogromne razlike u kvaliteti, trajnosti, upravljivosti... mi smo u moru brandova koji rade kiteve (zmajeve) izabrali dva, na svijetu najbolja, CABRINHA Kites u LEI (tuba) zmajevima i FLYSURFER u foil zmajevima.CABRINHA Kites je svjetski broj jedan u proizvodnji zmajeva bez ikakvih kompromisa. Na to mjesto ih je prije svega doveo koncept BOW kajta koji je svojevremeno bio prava revolucija u dizajnu.  Jednostavnost, sigurnost i kvaliteta materijala zadržale su Cabrinha kajteve u vrhu do danas. 2014 godine Cabrinha kites izlazi na tržište s potpuno novim konceptom kontrolnog bara i potpuno redizajniranim zmajevima s naglaskom na bolju upravljivost, veću brzinu zmaja i još bolji sigurnosni sistem koji nakon aktiviranja možete složiti i zavezanih očiju. Sve veći broj cura u kiteboardingu nije prošao nezapaženo u Cabrinha-i, pa su 2013 godine predstavili prvi Siren kajt posebno dizajniran za cure, a tu su i XO Caliber daske samo za kajterice.

Da li meni kao početniku to treba???
Svaki od tih detalja na zmaju, dijeli lako upravljiv kite od teže upravljivog ili neupravljivog. Također tehnologija izrade i materijali dijele trajni kite čiji se materijal i šavovi neće istegnuti nakon mjesec, dva korištenja i učinit ga neupravljivim i zmaja koji će vas i nakon dvije tri, četiri... sezone još uvijek vjerno služiti. Rabljeni Cabrinha kajtevi se ne prodaju, već ih njihovi vlasnici šalju u mirovinu iz koje ih povremeno vade kako bi se prisjetili "starih dana".

FLYSURFER je njemački proizvođač foile zmajeva. To su self inflatible zamjevi koji posebnim sustavom komora zadržavaju zrak koji uđe kroz usisnike. Besprjekorna njemačka izvedba praćena je visokom tehnologijom korištenom u razvoju. Kitevi su dizajnirani u Daimler-Benzovom zračnom tunelu. FLYSURFER je podbrand SKYWALK-a poznatog proizvođača paraglajd krila.
*Ovo su zmajevi za one koji žele voziti i onda kad ne puše. Ako želite cijelu plažu samo za sebe i željni ste ljubomornih  pogleda ostalih surfera dok vi surfate po bonaci, to je zmaj za vas.DASKE
Prva daska  s kojom ćete se susresti kao početnik je twintip - daska sa simetričnim krajevima na kojoj se najbrže nepreduje
. Onoliko koliko su kajteri hvalili Cabrinha kajteve , toliko su isticali nedostatke Cabrinha dasaka. Kako Cabrinha uzimaja u obzir povratne informacije svojih kljenata, nije trebalo dugo čekati da se i po ovom pitanju napravi zaokret. 2013 Cabrinha radi zaokret u proizvodnji dasaka izbacuje na tržište modele XCaliber, Custom i Tronic. Novi shape, lakše daske novi Hydra fusevi nešto su potpuno drugačije u odnosu na stare Cabrinha modele što su odličnim kritikama potvrdili razni svjetski kiteboarding časopisi.

Osim Cabrinha dasaka, kod nas možete naručiti i Crazyfly daske.  
CRAZY FLY je mala privatana tvrtka koja izrasla u vodećeg svjetskog proizvođača karbonskih dasaka. Vrhunska kvaliteta i najbolji materijali možda nisu potrebni početniku, ali mu sigurno neće smetati. Tu su već legendarni modeli RAPTOR PRO, BULDOZER i elitni RAPTOR PRO LTD.  O ovim daskama nije potrebno trošiti puno riječi. 

TRAPEZI
Ipak na kraju ali ne zadnja stvar za odabir je trapez. Trapez će biti na vašem tijelu i zbog toga mora zadovoljiti nekoliko važnih parametara. Mora biti udoban, ali ne premekan (premekan trapez vam može stvoriti prevelik pritisak na bubrege). Odabiru trapeza posvetite posebnu pažnju, jer to je veze preko koje se prenose sve sile u kiteboardingu. Surf Shop nudi vrhunske NeilPryde windsurf i kitesurf trapeze.

PRSLUCI
Neki ih nose neki ne, ali koriste svima, ne služe samo kada se želite odmarati plutajući kao prase, prsluci vas štite od ozljeda torza!?! Skužit ćete kada počnete vrtiti trikove i skakat tj. letjet malo više...  

ODIJELA
Kite odijela razlikuju se u sitnim detaljima o windsurfing odijela i zato je tu NPX, brand koji se posvetio izradi kitesurfing odijela. Kako bi dokazali da su broj 1. izradili su najsavršenji drysuite - Lucifer... Dođite, opipajte, isprobajte, pa odlučite...


Kitesurf 24/7..?

01.3630.921 / 01.3630.921 /  099.3630.921
shop@surfmania.net  /  joe@surfmania.net

Ukoliko dolazite samo da se podsjetimo, najbolje radno vrijeme je:
pon-pet: 12-20h  /  sub: 10-14h

Isto tako nudimo sve oblike najpovoljnije kupnje...
Na rate, bezkamatno i bez naknade uz mjesec dana počeka!
Primamo Visa, Mastercard, American Express i Maestro kartice.

e sad... kako do shopa?

…imamo sve daske koje Vam fale!