Foto galerije Facebook Twitter Youtube
 

Shop

 

Vruće ponude

Windsurf Prednarudžba - Starboard i JP Australia

30.09.2015, 12:06

 

Došlo je vrijeme godine u kojoj polako počinjemo planirati sljedeću ljetnu sezonu. Windsurferi su cijelo ljeto vježbali, napredovali i spremni su za manju i bolju opremu te im izlazimo u susret. Nudimo vam dodatni popust za one koje se odluče i kapare do 07.10. Izbor je SVE što vidite od Starboarda i JP Australie -2016.


Velika akcija Shimuni Open - Windsurf i Kiteboard oprema

15.09.2015, 18:15

 

Kao što smo obećali - windsurf i kite akcija povodom Shimuni Opena! Požurite s kupovinom, kaparenjem, podmićivanjem i ostalim sličnim transakcijama dok još nije nestalo robe..


Cijenu JP X-Cite Ride FWS 125L spuštamo maksimalno!!!

15.09.2015, 12:17

 

Ultimativna freeride daska s kojom ćete surf zavoljeti još više. Lako upravljiva daska s kojom ćete savladati jibe u svim uvjetima - ovo je idealna daska za naprednog korisnika. FWS - Full Wood Sandwich!


JP All Ride FWS 116 na posebnoj akciji!

01.09.2015, 16:17

 

Ova daska križanac je između Freestyle Wave i Super Sport daske. Prirodna i ugodna za vožnju a postiže jako veliku brzinu. Plug and play daska - stanite na nju i zabavite se! Sa 35% popusta koliko nudimo sljedećih tjedan dana postaje najprihvatljivija ponuda za brzi napredak.


Ljetna rasprodaja tekstila - sve za plažu na 50% popusta

29.06.2015, 16:32

 

Kako je naša Lycra akcija polučila veliki uspjeh odlučili smo dodati sav tekstil u tu kombinaciju. Starboard, NeilPryde, Horsfeathers majce, kupaće - boardshorts, lycre i hlače svih veličina, uzoraka i boja pronađite na čak 50% popusta do 22.07.Obucite se od glave do pete i izgledajte odlično..AnketaKITE - Kako i zašto?

Kitesurfing je definitivno jedan od najatraktivnijih vodenih sportova današnjice, dok vas visoko u zraku na dvadeset metara vuče moćan kite (zmaj) vi klizite po valovima na maloj daščici i jedina veza između neba i mora je vaše tijelo. Zvuči moćno i izgleda dobro, zar ne...

Ali kako izabrati pravu opremu i sigurno u najkraćem roku savladati vještinu...

Oprema
-  Cabrinha kites
-  Cabrinha daske
-  NeilPryde trapezi
-  Crazy-Fly daske
-  Flysurfer kites
-  NPX neopren
-  Starboard i JP lycre

KITE ilitiga ZMAJ
Zbog te ogromne razlike u kvaliteti, trajnosti, upravljivosti... mi smo u moru brandova koji rade kiteve (zmajeve) izabrali dva, na svijetu najbolja, CABRINHA Kites u LEI (tuba) zmajevima i FLYSURFER u foil zmajevima.CABRINHA Kites je svjetski broj jedan u proizvodnji zmajeva bez ikakvih kompromisa. Na to mjesto ih je prije svega doveo koncept BOW kajta koji je svojevremeno bio prava revolucija u dizajnu.  Jednostavnost, sigurnost i kvaliteta materijala zadržale su Cabrinha kajteve u vrhu do danas. 2014 godine Cabrinha kites izlazi na tržište s potpuno novim konceptom kontrolnog bara i potpuno redizajniranim zmajevima s naglaskom na bolju upravljivost, veću brzinu zmaja i još bolji sigurnosni sistem koji nakon aktiviranja možete složiti i zavezanih očiju. Sve veći broj cura u kiteboardingu nije prošao nezapaženo u Cabrinha-i, pa su 2013 godine predstavili prvi Siren kajt posebno dizajniran za cure, a tu su i XO Caliber daske samo za kajterice.

Da li meni kao početniku to treba???
Svaki od tih detalja na zmaju, dijeli lako upravljiv kite od teže upravljivog ili neupravljivog. Također tehnologija izrade i materijali dijele trajni kite čiji se materijal i šavovi neće istegnuti nakon mjesec, dva korištenja i učinit ga neupravljivim i zmaja koji će vas i nakon dvije tri, četiri... sezone još uvijek vjerno služiti. Rabljeni Cabrinha kajtevi se ne prodaju, već ih njihovi vlasnici šalju u mirovinu iz koje ih povremeno vade kako bi se prisjetili "starih dana".

*Ovo su zmajevi za one koji žele voziti i onda kad ne puše. Ako želite cijelu plažu samo za sebe i željni ste ljubomornih  pogleda ostalih surfera dok vi surfate po bonaci, to je zmaj za vas.

CABRINHA KITES DASKE
Prva daska  s kojom ćete se susresti kao početnik je twintip - daska sa simetričnim krajevima na kojoj se najbrže nepreduje
. Onoliko koliko su kajteri hvalili Cabrinha kajteve , toliko su isticali nedostatke Cabrinha dasaka. Kako Cabrinha uzima u obzir povratne informacije svojih klijenata, nije trebalo dugo čekati da se i po ovom pitanju napravi zaokret. 2013 Cabrinha radi zaokret u proizvodnji dasaka izbacuje na tržište modele XCaliber, Custom i Tronic. Novi shape, lakše daske, novi Hydra fusevi nešto su potpuno drugačije u odnosu na stare Cabrinha modele što su odličnim kritikama potvrdili razni svjetski kiteboarding časopisi.

CABRINHA DASKE

TRAPEZI
Ipak na kraju, ali ne zadnja stvar za odabir je trapez. Trapez će biti na vašem tijelu i zbog toga mora zadovoljiti nekoliko važnih parametara. Mora biti udoban, ali ne premekan (premekan trapez vam može stvoriti prevelik pritisak na bubrege). Odabiru trapeza posvetite posebnu pažnju, jer to je veza preko koje se prenose sve sile u kiteboardingu. Surf Shop nudi vrhunske NeilPryde windsurf i kitesurf trapeze.

TRAPEZI

PRSLUCI
Neki ih nose neki ne, ali koriste svima, ne služe samo kada se želite odmarati plutajući kao prase, prsluci vas štite od ozljeda torza!?! Skužit ćete kada počnete vrtiti trikove i skakat tj. letjet malo više...


Kitesurf 24/7..?

01.3630.921 /  099.3630.921
shop@surfmania.net  /  joe@surfmania.net

Ukoliko dolazite samo da se podsjetimo, najbolje radno vrijeme je:
pon-pet: 12-20h  /  sub: 10-14h

Isto tako nudimo sve oblike najpovoljnije kupnje...
Na rate, bezkamatno i bez naknade uz mjesec dana počeka!
Primamo Visa, Mastercard, American Express i Maestro kartice.

e sad... kako do shopa?

…imamo sve daske koje Vam fale!