Foto galerije Facebook Twitter Youtube
  

Shop

 

Vruće ponude

NeilPryde zimska odjela na velikoj akciji!

04.03.2015, 12:40

 

Došlo je vrijeme kada se windsurferi, kajteri i SUPaši bude iz zimskog sna i upućuju do najbližu vodene površine! Pošto je zima dobrano produljila, morate se utopliti i opskrbiti zimskim odjelima - a kada je bolja prilika nego upravo sada?!


Cijene sa Sajma Nautike vrijede još tjedan dana!

24.02.2015, 12:45

Tko je posjetio Zagrebački Sajam Nautike vidio je da imamo opako dobru ponudu, bogat izbor i odlične cijene. Naravno, mi uvijek imamo dobre cijene ali ova sajamska ponuda je nešto posebno. Nudili smo bogati ekstra popust i poklone. Ako niste stigli do Sajma Nautike ili zbog gužve na našem štandu niste uspjeli dobiti ponudu za željeni; Kajak, SUP, Windsurf, Tubu, Bananu, Kite, Wakeboard… javite nam se još ovaj tjedan!


VELIKO SEZONSKO SNIŽENJE 50-60% !

08.01.2015, 20:00

 

Malo po malo došlo je i to vrijeme... raznoraznih akcija i sniženja. I ove godine Surf Shop za vas je pripremio svoje VEEELIKO sezonsko SNIŽENJE. Nismo htjeli komplicirat i tražit od vas likeove, shareove i raznorazne igre već smo cjelokupni snowboard gear stavili na VELIKI POPUST. U prosjeku na ovogodišnju robu popust je 45-50% dok nekih lanjskih artikala možete naći i po 60+%!


Spasimo božićne kuglice – Božićni super popust!

18.12.2014, 08:00

 

Surfshop treba vašu pomoć! Donesite zaboravljene kuglice u Surf Shop gdje ćemo im mi pružiti novu priliku da povrate staru slavu. Naravno, vaša darežljivost neće proći bez lijepe geste s naše strane, svakog donositelja nagrađujemo s popustom do 50%! Ili ako ima još vas koji čuvate neku sportsku jaknu, koju ste prerasli ili vam više nije in, znamo klince srednjoškolce iz doma A.G.Matoš koji će vam biti zahvalni...


Snowboard Setovi - najbolja ponuda sezone!

12.12.2014, 15:22

 

Set - snowboard i vezovi! Kako bi Vam olakšali izbor nove opreme koja će slušati vjerno sljedećih godina na snijegu predstavljamo odličnan izbor snowboard dasaka i vezova po odličnoj cijeni.. Set, gem, meč!AnketaKITE - Kako i zašto?

Kitesurfing je definitivno jedan od najatraktivnijih vodenih sportova današnjice, dok vas visoko u zraku na dvadeset metara vuče moćan kite (zmaj) vi klizite po valovima na maloj daščici i jedina veza između neba i mora je vaše tijelo. Zvuči moćno i izgleda dobro, zar ne...

Ali kako izabrati pravu opremu i sigurno u najkraćem roku savladati vještinu...

Oprema
-  Cabrinha kites
-  Cabrinha daske
-  NeilPryde trapezi
-  Crazy-Fly daske
-  Flysurfer kites
-  NPX neopren
-  Starboard i JP lycre

KITE ilitiga ZMAJ
Zbog te ogromne razlike u kvaliteti, trajnosti, upravljivosti... mi smo u moru brandova koji rade kiteve (zmajeve) izabrali dva, na svijetu najbolja, CABRINHA Kites u LEI (tuba) zmajevima i FLYSURFER u foil zmajevima.CABRINHA Kites je svjetski broj jedan u proizvodnji zmajeva bez ikakvih kompromisa. Na to mjesto ih je prije svega doveo koncept BOW kajta koji je svojevremeno bio prava revolucija u dizajnu.  Jednostavnost, sigurnost i kvaliteta materijala zadržale su Cabrinha kajteve u vrhu do danas. 2014 godine Cabrinha kites izlazi na tržište s potpuno novim konceptom kontrolnog bara i potpuno redizajniranim zmajevima s naglaskom na bolju upravljivost, veću brzinu zmaja i još bolji sigurnosni sistem koji nakon aktiviranja možete složiti i zavezanih očiju. Sve veći broj cura u kiteboardingu nije prošao nezapaženo u Cabrinha-i, pa su 2013 godine predstavili prvi Siren kajt posebno dizajniran za cure, a tu su i XO Caliber daske samo za kajterice.

Da li meni kao početniku to treba???
Svaki od tih detalja na zmaju, dijeli lako upravljiv kite od teže upravljivog ili neupravljivog. Također tehnologija izrade i materijali dijele trajni kite čiji se materijal i šavovi neće istegnuti nakon mjesec, dva korištenja i učinit ga neupravljivim i zmaja koji će vas i nakon dvije tri, četiri... sezone još uvijek vjerno služiti. Rabljeni Cabrinha kajtevi se ne prodaju, već ih njihovi vlasnici šalju u mirovinu iz koje ih povremeno vade kako bi se prisjetili "starih dana".

FLYSURFER je njemački proizvođač foile zmajeva. To su self inflatible zamjevi koji posebnim sustavom komora zadržavaju zrak koji uđe kroz usisnike. Besprjekorna njemačka izvedba praćena je visokom tehnologijom korištenom u razvoju. Kitevi su dizajnirani u Daimler-Benzovom zračnom tunelu. FLYSURFER je podbrand SKYWALK-a poznatog proizvođača paraglajd krila.
*Ovo su zmajevi za one koji žele voziti i onda kad ne puše. Ako želite cijelu plažu samo za sebe i željni ste ljubomornih  pogleda ostalih surfera dok vi surfate po bonaci, to je zmaj za vas.DASKE
Prva daska  s kojom ćete se susresti kao početnik je twintip - daska sa simetričnim krajevima na kojoj se najbrže nepreduje
. Onoliko koliko su kajteri hvalili Cabrinha kajteve , toliko su isticali nedostatke Cabrinha dasaka. Kako Cabrinha uzima u obzir povratne informacije svojih klijenata, nije trebalo dugo čekati da se i po ovom pitanju napravi zaokret. 2013 Cabrinha radi zaokret u proizvodnji dasaka izbacuje na tržište modele XCaliber, Custom i Tronic. Novi shape, lakše daske, novi Hydra fusevi nešto su potpuno drugačije u odnosu na stare Cabrinha modele što su odličnim kritikama potvrdili razni svjetski kiteboarding časopisi.

Osim Cabrinha dasaka, kod nas možete naručiti i Crazyfly daske.  
CRAZY FLY je mala privatana tvrtka koja je izrasla u vodećeg svjetskog proizvođača karbonskih dasaka. Vrhunska kvaliteta i najbolji materijali možda nisu potrebni početniku, ali mu sigurno neće smetati. Tu su već legendarni modeli RAPTOR PRO, BULDOZER i elitni RAPTOR PRO LTD.  O ovim daskama nije potrebno trošiti puno riječi. 

TRAPEZI
Ipak na kraju, ali ne zadnja stvar za odabir je trapez. Trapez će biti na vašem tijelu i zbog toga mora zadovoljiti nekoliko važnih parametara. Mora biti udoban, ali ne premekan (premekan trapez vam može stvoriti prevelik pritisak na bubrege). Odabiru trapeza posvetite posebnu pažnju, jer to je veza preko koje se prenose sve sile u kiteboardingu. Surf Shop nudi vrhunske NeilPryde windsurf i kitesurf trapeze.

PRSLUCI
Neki ih nose neki ne, ali koriste svima, ne služe samo kada se želite odmarati plutajući kao prase, prsluci vas štite od ozljeda torza!?! Skužit ćete kada počnete vrtiti trikove i skakat tj. letjet malo više...  

ODIJELA
Kite odijela razlikuju se u sitnim detaljima od windsurfing odijela i zato je tu NPX, brand koji se posvetio izradi kitesurfing odijela. Kako bi dokazali da su broj 1. izradili su najsavršenji drysuite - Lucifer... Dođite, opipajte, isprobajte, pa odlučite...


Kitesurf 24/7..?

01.3630.921 /  099.3630.921
shop@surfmania.net  /  joe@surfmania.net

Ukoliko dolazite samo da se podsjetimo, najbolje radno vrijeme je:
pon-pet: 12-20h  /  sub: 10-14h

Isto tako nudimo sve oblike najpovoljnije kupnje...
Na rate, bezkamatno i bez naknade uz mjesec dana počeka!
Primamo Visa, Mastercard, American Express i Maestro kartice.

e sad... kako do shopa?

…imamo sve daske koje Vam fale!