Foto galerije Facebook Twitter Youtube
 

Shop

 

Vruće ponude

A koliko tebi treba para? Surf Shop tiska lovu za vas!

11.11.2014, 12:28

 

Snowboarderi, windsurferi, kajteri, kajakaši.. Surf Shop je jedini shop koji tiska lovu za vas. To je novost u našem asortimanu, ali da li znate sve novosti, što sve možete kupiti i po kojim najpovoljnijim uvjetima.


Humanitarna akcija staro za novo - traje do 15.12.2014.

22.10.2014, 12:22

 

HUMANITARKA U SURF SHOPU! Pokažite toplo srce i uzmite cool jakne/hlače u pola cijene! Surf Shop Vas poziva da dokažete kako ispod svake Horsefeathers jakne kuca toplo srce! Darujte klincima iz Doma A.G. Matoš svoju staru ski ili snowboard jaknu/hlače i ostvarite popust!


LOKAHI SUP INFLATABLE 12'6

07.10.2014, 18:55

 

Vrijeme koje je pred nama nije samo doba kobasica, vina, kestena i kuruze.. Vrijeme je to i nevjerojatnog popusta vama najdražeg surf shop-a. Ovog puta za vas smo spustili cijenu jednog fenomenalnog napuhanca od milja ili vam SUP Inflatable daske. Pogledajte!!!


BOOM-bastična AKCIJA!!!

02.10.2014, 15:03

 

Trebate novi boom, luk ili kako god već zovete ovaj dio opreme?!!? Mi imamo najbolji izbor!!! AKCIJA BOOM!!!


Starboard Futura 7-dnevna suludo luda cijena!!!

20.09.2014, 12:43

 

Eto.. pala je odluka da se u idućih 7 dana, dakle do iduće subote do 14h, pokuša udomiti ovu iznimnu i prekrasnu dasku po doslovno nevjerojatnoj cijeni. Sat otkucava.. tik tak..AnketaMUŠKE POW

950,00 kn
807,50 kn

Alpha GTX

Alpha GTX® rukavice - ime sve govori. Napredna tehnologija u uglađenom kožnom dizajnu. Ova zimska rukavica je sastavljena od Merino vune iznutra, vodonepropusnog GORE-TEX® izvana sa vrhunskom Pittards kožom. Najbolje što vam POW može ponuditi.


Dolaze u crnoj boji i veličinama M, L i XL.

Kratki video o ovim rukavicama možete pogledati OVDJE.

 
715,00 kn
607,75 kn

Stealth TT GTX

POW Stealth se vratio bolji nego ikad, sa novim dizajnom i mogućnosti tipkanja po touchscreen-ovima! Vodonepropusni GORE-TEX® u kombinaciji sa kozjom kožom i PrimaLoft® Gold izolacijom. Ako tražite rukavice koje će vam obilježiti sezonu i držati ruke toplima - Stealth je Vaš najbolji izbor.

Dolaze u crnoj i bež boji i veličinama M, L i XL.

Kratki video o ovim rukavicama možete pogledati OVDJE.

 
597,00 kn
507,45 kn

Tormenta GTX X-TRAFIT

PrimaLoft® Gold punjenje sa GORE-TEX® umetkom će održati Vaše ruke suhima, provedete li cijeli dan u dubokom snijegu ili pak gradite snjegovića s ekipom na livadi. Zbog odličnog i jednostavnog dizajna omogućuju spretno baratanje zatvaračima, naočalama, bucama i vezovima ili pak pljoskama i ostalim zabavnim sadržajima na skijalištima. Dolazi sa posebnim materijalom na palcu kako bi obrisali svoje naočale ili pak nos.

Dolaze u crnoj boji i veličinama S,M,L,XL.


Kratki video o ovim rukavicama možete pogledati OVDJE.

 
593,00 kn
504,05 kn

Royal GTX

Royal GTX je predivan spoj funkcionalnosti i stila. Izrađene od kozje kože i obožavane od park vozača po cijelom svijetu. Sadrži 100 grama 3M™ Thinsulate™ punjenja kako bi bile izdržljive i tople, vodonepropusnog GORE-TEX® umetka koji će omogućiti kopanje, izgrađivanje kickera i vožnju preko 100dana godišnje.

Dolaze u crnoj i HIRO kombinaciji te veličinama S,M,L,XL.

Kratki video o ovim rukavicama možete pogledati OVDJE.

 
535,00 kn
454,75 kn

Sniper GTX Trigger X-TRAFIT

Sniper GTX® Trigger je savršena sredina između mitt rukavice i obične rukavice. GORE-TEX® umetak omogućuje suhe ruke a dolaze i s mogućnosti vađenja unutrašnjosti kako bi kontrolirali toplinu. Dolazi sa pojačanim gripom na palcu i zatvaračem za veću cirkulaciju zraka.

Dolaze u kamuflažnoj i crnoj boji te veličinama S,M,L,XL.

Kratki video o ovim rukavicama možete pogledati OVDJE.

 
385,00 kn
327,25 kn

Warner Long

Najdraža rukavica snowbordera i skijaša koji znaju cijeniti dugačku rukavicu koja onemogućuje ulazak snijega i grije ruke tijekom cijelog dana. Sa GORE-TEX® umetkom i 100g 3M™ Thinsulate™ punjenjem, ove POW rukavice će promjeniti Vaš dan. Dolaze u XXL veličini za ljude s velikim rukama.

Dolaze u crnoj boji i veličinama S,M,L,XL i XXL.

Kratki video o ovim rukavicama možete pogledati OVDJE.


 
385,00 kn
327,25 kn

Villain

Dugotrajna funkcionalnost s kraćim profilom. Hipora® umetak i malo punjena omogućuje spretne pokrete bilo da se radi o hvatanju daske u zraku ili nazdravljanje s prijateljima. 

Dolaze u crnoj i svjetloplavoj boji i veličinama S,M,L,XL.

Kratki video o ovim rukavicama možete pogledati OVDJE.


 
385,00 kn
327,25 kn

Pitch

PITCH rukavice imaju 100g 3M™ Thinsulate™ punjenja i Buff Thumb materijal na palčevima za bolje brisanje naočala ili nosa. S ovim rukavicama obje ruke će Vam se moći zabaviti zimskim radostima.

Dolaze u zelenoj boji i veličinama S,M,L,XL.

Kratki video o ovim rukavicama možete pogledati OVDJE.


 
330,00 kn
280,50 kn

Zero 2

Od prve do zadnje vožnje, Zero 2 je rukavica koja Vas neće iznevjeriti. Niski profil rukavice i Amphib Grip omogućuje lako baratanje opremom ili pivama. Ovaj model je proglašen najudobnijim od cijele POW kolekcije.

Dolaze u rasta i plavoj kombinaciji te veličinama S,M,L,XL, XXL.

Kratki video o ovim rukavicama možete pogledati OVDJE.

 
270,00 kn
229,50 kn

Pho-Tog

Originalno dizajnirana za fotografe, ova rukavica je postala go-to model za touchscreen uporabu. Bez potrebe za skidanjem rukavica kod fotografiranja ili mjenjanja pjesme na Vašem smartphoneu. Ima i pretinac za pohranu dodatne baterije, memory kartice ili.. pa.. čega god hoćete!

Dolazi u crnoj boji i veličini XL.

Kratki video o ovim rukavicama možete pogledati OVDJE.


 
180,00 kn
153,00 kn

LINK TT

Ovo je odlična rukavica za multi-funkcionalnu upotrebu. Zaštita u vidu WINDSTOPPER® fleece materijala sa jednostavnošću Amara prstiju koju omogućuju javljanje na vaš pametni telefon ili pak slikanje selfie-a.

Dolazi u crnoj boji i veličini XL.

Više o ovim rukavicama možete pogledati OVDJE.