Foto galerije Facebook Twitter Youtube
 

Shop

 

Vruće ponude

SUPer AKCIJA na SUP daske uz besplatnu lycru!

11.04.2014, 12:45

 

Kako Stand-Up Paddle kao sport raste iz dana u dan odlučili smo složiti jednu OPAKU akciju na Starboard i Amundson epoxy i wood SUP daske s popustima od 35 do 45%. Ne samo to nego vam uz svaku kupljenu dasku iz akcije poklanjamo i Starboard Team lycru u vrijednosti 400kn! Ovo je zasigurno razlog da budete SUPer i uvedete ovaj predivan sport u vašu svakodnevnicu!


JP Australia 2014 daske po najatraktivnijoj cijeni!

09.04.2014, 10:13

 

Radimo malu nadopunu narudžbe te vam nudimo da se priključite i svoju novu dasku dobijete po najpovoljnijoj cijeni na tržištu! Ovim putem ste sigurni da će te dobiti onu dasku koja vam fali na vrijeme i samo za vas. Požurite i zgrabite najbolje za najmanje!


O'BRIEN Tube, Wakeboardi i Skije - proljetna akcija

29.03.2014, 09:17

 

Kako bi vas sve upoznali s našim novi dijelom asortimana složili smo kul akciju. S O'Brienom smo dogovorili odličan deal i složili fakat povoljne maloprodajne cijene. Imamo već nešto robe na skladištu koju smo doveli za Sajam Nautike i nudimo vam to po super cijeni.


Windsurf oprema s opakim popustom 30 - 50%

14.03.2014, 15:04

 

Sunce i lijepo vrijeme ove godine je nešto uranilo, naravno u obostranu korist, malo manje u onu snowboarderima. Najnoviji Starboard, NP, Severne i JP Australia je sezonu 2014 je naručen pa smo skupili popis stvari koje smo stavili na rasprodaju sa BRUTALNIM popustima do 30 do 50%


Windsurf daske – još 3 dana za najpovoljniju narudžbu

06.03.2014, 08:32

 

Surf Shop 09.03. radi posljednju narudžbu Starboard i JP Australia daska za sezonu ljeto 2014. Pa ako imate ideju koja vam daska nedostaje javite nam i mi ćemo vam složiti najpovoljniju ponudu na svijetu!AnketaSanto Tessari

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ime: Santo

Prezime: Tessari

Nadimak: Santana

Živim u: Pakracu

Vozim od: Pomoćne sam odbacio s 3g, u šumu sam krenuo s 12-13 godina. Prve xc utrke u 14-oj. Prva downhill utrka 2007, a od 2008. godine DH, ostali kotači po potrebi.

Sponzori: Rog Joma, Optika Nova, Bicikli Tessari, Shimano, Surf Shop, Medijski: Mik2 tiskara, HocuFotku.com, Bobsik i Jozz Production.

Kako si počeo voziti? Kotači su od rođenja oko mene,  motori su mirisali oko mene, ali uvijek mi je bicikl bio financijski dostupan. Pomalo preko XC-a uspio sam doći do željenog Downhilla i na njemu sam ostao.

Planovi za nadolazeću sezonu? 2011. je već krenula i vrlo sam zadovoljan kako je krenula. Sada dolaze utrke s reprezentacijom na kojima želim što više napredovati s najboljim europskim i svjetskim vožacima na najboljim stazama. A najveća želja i cilj mi je osvojiti što bolji plasman na svjetskom prvenstvu u Champeryu.

Gdje se vidiš za 5 godina? I dalje u planinama.

Hrvatska Downhill bike scena- Razvija se. Prošlu godinu je malo posustala, ali sada se opet vraća. Nove ekipe, nove staze širom Hrvatske se grade, organiziraju eventi što bi za nadolazeće godine moglo značiti jos više utrka, vozača, konkurencije...

Tko/što te motivira u bike-u? Zadovoljstvo i sloboda koju mi pruža jer je individualni sport u kojem sve ovisi o vozaču.

Što ti predstavljaju bike filmovi? Inspiraciju za izradu novih staza, učenja novih tehnika vožnje i zabava s prijateljima tokom snimanja i gledanja.

Što te najviše smeta u Downhillu? Cirkusanti koji nežele zavezati kacigu kada ju stave na glavu.

Opiši najbolji dan na bike-u. Jutarnje buđenje, obilan doručak, kombi ili žica koja nas cijeli dan vozi i uspješno izvezene staze na višem nivou sa ogromnim osmjesima.

Poslije vožnje najbolje je...  dobro se opustiti...

Životna filozofija? Radi što te zadovoljava i nikada ne posustaj u tome

Drugi hobi? Fotografija, penjanje, planinarenje, showboard, kajak, izrada bike staza, vožnja raznih prometala

Neka razmišljanja za kraj? Vrijeme nije problem, samo roba i volja.