Foto galerije Facebook Twitter Youtube
 

Shop

 

Vruće ponude

SUPer AKCIJA na SUP daske uz besplatnu lycru!

11.04.2014, 12:45

 

Kako Stand-Up Paddle kao sport raste iz dana u dan odlučili smo složiti jednu OPAKU akciju na Starboard i Amundson epoxy i wood SUP daske s popustima od 35 do 45%. Ne samo to nego vam uz svaku kupljenu dasku iz akcije poklanjamo i Starboard Team lycru u vrijednosti 400kn! Ovo je zasigurno razlog da budete SUPer i uvedete ovaj predivan sport u vašu svakodnevnicu!


JP Australia 2014 daske po najatraktivnijoj cijeni!

09.04.2014, 10:13

 

Radimo malu nadopunu narudžbe te vam nudimo da se priključite i svoju novu dasku dobijete po najpovoljnijoj cijeni na tržištu! Ovim putem ste sigurni da će te dobiti onu dasku koja vam fali na vrijeme i samo za vas. Požurite i zgrabite najbolje za najmanje!


O'BRIEN Tube, Wakeboardi i Skije - proljetna akcija

29.03.2014, 09:17

 

Kako bi vas sve upoznali s našim novi dijelom asortimana složili smo kul akciju. S O'Brienom smo dogovorili odličan deal i složili fakat povoljne maloprodajne cijene. Imamo već nešto robe na skladištu koju smo doveli za Sajam Nautike i nudimo vam to po super cijeni.


Windsurf oprema s opakim popustom 30 - 50%

14.03.2014, 15:04

 

Sunce i lijepo vrijeme ove godine je nešto uranilo, naravno u obostranu korist, malo manje u onu snowboarderima. Najnoviji Starboard, NP, Severne i JP Australia je sezonu 2014 je naručen pa smo skupili popis stvari koje smo stavili na rasprodaju sa BRUTALNIM popustima do 30 do 50%


Windsurf daske – još 3 dana za najpovoljniju narudžbu

06.03.2014, 08:32

 

Surf Shop 09.03. radi posljednju narudžbu Starboard i JP Australia daska za sezonu ljeto 2014. Pa ako imate ideju koja vam daska nedostaje javite nam i mi ćemo vam složiti najpovoljniju ponudu na svijetu!AnketaSeverne Booms 2014

Nazovite za cijenu...

SEVERNE Alurace boom 2013

Napredak kod Alu race boom-a postignut je  optimizacijom debljine stijenki samog buma i većim dijametrom  prema kraju boom-a.

Jendnodijelni  boom u svoju korist također ima veći dijametar stražnjeg dijela koji se proteže više od 700mm unutar boom-a kako bi maksimizirao čvrstoću. Čak i kada je u potpunosti izvučen clew boom-a, unutar njega se još uvijek nalazi 500mm(kod većih veličina) clew-a kako bi zadržao ultimativne performanse. Rezultat svega navedenoga je aluminijski  boom karakteristika bliskih karbonskome po krutosti  po puno povoljnijoj cijeni.

 
Nazovite za cijenu...

SEVERNE Blueline boom 2013

Blue line boom dolazi sa varijabilnim profilom, izrađen od T8 aluminija promijera 29mm. Odličan je i svestran boom. U manjim veličinama dolazi u wave profilu, u srednjoj veličini freeride profilu i race profil u najvećim dimenzijama.

 
Nazovite za cijenu...

SEVERNE Enigma boom 2013

Enigma, najlakši, najkrući i najizdržljiviji boom. Dostupan u wave,slalom i formula profilu. Custom karbon proizvodnja Enigma boomova ima jedan glavni cilj: proizvodnju boomova s najboljim omjerom krutosti i težine. Unikatne metode su razvijene kako bi poboljšale proizvodnju, a svaki boom se radi individualno s težinom na thenologiji,a ne na masovnoj proizvodnji. Savršena kombinacija krutosti, lakoće, ergonomskog oblika i geometrije.