Foto galerije Facebook Twitter Youtube
 

Shop

 

Vruće ponude

VELIKA AKCIJA - Ljetna shema u Surf Shopu!

30.07.2014, 11:00

 

Kako od posla ne stignemo objavljivati nove akcije i objavljivati koji su proizvodi još na raspolaganju na rasprodaji, odlučili smo aktivirati sve ljetne akcije. Windsurf, Kitesurf, Kajaci, Wakeboard, SUP, Tekstil i sav ostali asortiman na popustu do 50%… JOŠ MALO PA NESTALO!


AKCIJA: Minus pedeset posto na sav tekstil!

09.07.2014, 18:33

 

Ola amigosi! Za sve vas koji ste čekali pravi trenutak za kupovinu. Onaj kad veliki dio Zagreba pobjegne na more, kajtanje, surfanja i sve ono što vas čeka malo kasnije... Složili smo BRUTALNU akciju na T-shirtove, kratke hlače, lycra majice, boardshortseve i water shirtove...


SUPer daske za SUPer ljeto!

03.07.2014, 18:09

 

Sa sve vas koji želite provest SUPer ljeto ali i volite nabavljati opremu u zadnji čas složili smo opaku akciju na JP Australia SUP daske na napuhavanje. Cijene kreću od 5858kn a uz dasku djelimo i džabe Horsefeathers T-Shirtove i nudimo uber jeftina vesla! Diš' bolje!


Windsurf oprema na akciji !

10.06.2014, 16:09

 

Windsurferi i svi vi koji to planirate postati Surf Shop vam ponovo nudi najbrutalniju akciju na planeti. Uz posebne akcijske popuste, nudimo vam dodatne Surf Shop poticaje u obliku poklona, Starboard kape, lycra majice… Požurite jer akcija traje do 25.06. ili do isteka zaliha.


Najbolji i najpovoljniji kajaci na napuhavanje ponovno su u Surf Shopu!!!

02.06.2014, 19:35

 

Tražite kvalitetan, čvrst, povoljan kajak na napuhavanje, koji uz to lijepo izgleda. U Surf Shopu vam nudimo 10 kajaka na napuhavanje, od robusnih profesionalnih do super povoljnih 1260kn!! AIRE kajaci uz GRATIS veslo!!!AnketaSEVERNE Synergy Rigs 2014

Nazovite za cijenu...

Severne Synergy kompletni rigovi

Synergy rig-ovi su savršen spoj jednostavnosti i preformansi u jednom paketu. Svaki dio u ovom kompletu od samog početka je razvijan kako bi bio što jednostavniji za upotrebu, izdržljiv te pružio zadovoljavajuće performanse. Kompleti su dostupni u različitim kvadraturama za djecu i odrasle.
Svaki set dolazi s detaljnim uputama za sastavljanje te za isto nije potrebno nikakvo predznanje, stoga je savršen izbor za početnike, rekreativce, iznajmljivače opreme, hotele ali i one malo naprednije surfere neće razočarati.

Jedra kvadratura u rasponu od 1.2 do 4.3 izrađena su od DACRON-a dok su od 4.3 do 7.3 izrađena od MONOFILMA.

U kompletu se nalazi sve što vam treba: Jedro, jarbol, boom, produžetak, zglob i uže za dizanje.