Foto galerije Facebook Twitter Youtube
 

Shop

 

Vruće ponude

Cijene sa Sajma Nautike vrijede još tjedan dana!

24.02.2015, 12:45

Tko je posjetio Zagrebački Sajam Nautike vidio je da imamo opako dobru ponudu, bogat izbor i odlične cijene. Naravno, mi uvijek imamo dobre cijene ali ova sajamska ponuda je nešto posebno. Nudili smo bogati ekstra popust i poklone. Ako niste stigli do Sajma Nautike ili zbog gužve na našem štandu niste uspjeli dobiti ponudu za željeni; Kajak, SUP, Windsurf, Tubu, Bananu, Kite, Wakeboard… javite nam se još ovaj tjedan!


VELIKO SEZONSKO SNIŽENJE 50-60% !

08.01.2015, 20:00

 

Malo po malo došlo je i to vrijeme... raznoraznih akcija i sniženja. I ove godine Surf Shop za vas je pripremio svoje VEEELIKO sezonsko SNIŽENJE. Nismo htjeli komplicirat i tražit od vas likeove, shareove i raznorazne igre već smo cjelokupni snowboard gear stavili na VELIKI POPUST. U prosjeku na ovogodišnju robu popust je 45-50% dok nekih lanjskih artikala možete naći i po 60+%!


Spasimo božićne kuglice – Božićni super popust!

18.12.2014, 08:00

 

Surfshop treba vašu pomoć! Donesite zaboravljene kuglice u Surf Shop gdje ćemo im mi pružiti novu priliku da povrate staru slavu. Naravno, vaša darežljivost neće proći bez lijepe geste s naše strane, svakog donositelja nagrađujemo s popustom do 50%! Ili ako ima još vas koji čuvate neku sportsku jaknu, koju ste prerasli ili vam više nije in, znamo klince srednjoškolce iz doma A.G.Matoš koji će vam biti zahvalni...


Snowboard Setovi - najbolja ponuda sezone!

12.12.2014, 15:22

 

Set - snowboard i vezovi! Kako bi Vam olakšali izbor nove opreme koja će slušati vjerno sljedećih godina na snijegu predstavljamo odličnan izbor snowboard dasaka i vezova po odličnoj cijeni.. Set, gem, meč!


A koliko tebi treba para? Surf Shop tiska lovu za vas!

11.11.2014, 12:28

 

Snowboarderi, windsurferi, kajteri, kajakaši.. Surf Shop je jedini shop koji tiska lovu za vas. To je novost u našem asortimanu, ali da li znate sve novosti, što sve možete kupiti i po kojim najpovoljnijim uvjetima?AnketaSEVERNE Synergy Rigs 2014

Nazovite za cijenu...

Severne Synergy kompletni rigovi

Synergy rig-ovi su savršen spoj jednostavnosti i preformansi u jednom paketu. Svaki dio u ovom kompletu od samog početka je razvijan kako bi bio što jednostavniji za upotrebu, izdržljiv te pružio zadovoljavajuće performanse. Kompleti su dostupni u različitim kvadraturama za djecu i odrasle.
Svaki set dolazi s detaljnim uputama za sastavljanje te za isto nije potrebno nikakvo predznanje, stoga je savršen izbor za početnike, rekreativce, iznajmljivače opreme, hotele ali i one malo naprednije surfere neće razočarati.

Jedra kvadratura u rasponu od 1.2 do 4.3 izrađena su od DACRON-a dok su od 4.3 do 7.3 izrađena od MONOFILMA.

U kompletu se nalazi sve što vam treba: Jedro, jarbol, boom, produžetak, zglob i uže za dizanje.