Foto galerije Facebook Twitter Youtube
 

Shop

 

Vruće ponude

A koliko tebi treba para? Surf Shop tiska lovu za vas!

11.11.2014, 12:28

 

Snowboarderi, windsurferi, kajteri, kajakaši.. Surf Shop je jedini shop koji tiska lovu za vas. To je novost u našem asortimanu, ali da li znate sve novosti, što sve možete kupiti i po kojim najpovoljnijim uvjetima.


Humanitarna akcija staro za novo - traje do 15.12.2014.

22.10.2014, 12:22

 

HUMANITARKA U SURF SHOPU! Pokažite toplo srce i uzmite cool jakne/hlače u pola cijene! Surf Shop Vas poziva da dokažete kako ispod svake Horsefeathers jakne kuca toplo srce! Darujte klincima iz Doma A.G. Matoš svoju staru ski ili snowboard jaknu/hlače i ostvarite popust!


LOKAHI SUP INFLATABLE 12'6

07.10.2014, 18:55

 

Vrijeme koje je pred nama nije samo doba kobasica, vina, kestena i kuruze.. Vrijeme je to i nevjerojatnog popusta vama najdražeg surf shop-a. Ovog puta za vas smo spustili cijenu jednog fenomenalnog napuhanca od milja ili vam SUP Inflatable daske. Pogledajte!!!


BOOM-bastična AKCIJA!!!

02.10.2014, 15:03

 

Trebate novi boom, luk ili kako god već zovete ovaj dio opreme?!!? Mi imamo najbolji izbor!!! AKCIJA BOOM!!!


Starboard Futura 7-dnevna suludo luda cijena!!!

20.09.2014, 12:43

 

Eto.. pala je odluka da se u idućih 7 dana, dakle do iduće subote do 14h, pokuša udomiti ovu iznimnu i prekrasnu dasku po doslovno nevjerojatnoj cijeni. Sat otkucava.. tik tak..AnketaSEVERNE Synergy Rigs 2014

Nazovite za cijenu...

Severne Synergy kompletni rigovi

Synergy rig-ovi su savršen spoj jednostavnosti i preformansi u jednom paketu. Svaki dio u ovom kompletu od samog početka je razvijan kako bi bio što jednostavniji za upotrebu, izdržljiv te pružio zadovoljavajuće performanse. Kompleti su dostupni u različitim kvadraturama za djecu i odrasle.
Svaki set dolazi s detaljnim uputama za sastavljanje te za isto nije potrebno nikakvo predznanje, stoga je savršen izbor za početnike, rekreativce, iznajmljivače opreme, hotele ali i one malo naprednije surfere neće razočarati.

Jedra kvadratura u rasponu od 1.2 do 4.3 izrađena su od DACRON-a dok su od 4.3 do 7.3 izrađena od MONOFILMA.

U kompletu se nalazi sve što vam treba: Jedro, jarbol, boom, produžetak, zglob i uže za dizanje.