Foto galerije Facebook Twitter Youtube
  

Shop

 

Vruće ponude

Windsurfing – najveća AKCIJA za početak ljeta

20.05.2015, 09:07

 

Windsurferi i svi koji ćete tek krenuti u avanturu jedrenja na dasci, Surf Shop već tradicionalno, posljednjih 10 dana svibnja radi Windsurfing super deal. Iskoristite najbolju akciju ovog ljeta, kupite ili rezervirajte svoju najbolju windsurfing kupovinu.


Waterman paket - WindSUP daska + rig 5.5 + veslo

12.05.2015, 19:17

 

Odlucili smo ponuditi Vam Starboard Waterman pakete - WindSUP dasku (tvrdu ili napuhanac), windsurf rig i veslo po smješno niskoj cijeni. Možete uživati u windsurfu i SUPanju u istome danu na istoj dasci - ovo je zabavni sadržaj za cijelu obitelj!


Prvomajski POPUST + POKLONI - kajaci, SUP i windsurf!

23.04.2015, 13:15

 

Za prvi maj ćete sigurno povezati barem tri dana! Zašto ih nebi proveli isprobavajući novi komad opreme? Zato smo za Vas pripremili odlične POPUSTE - i POKLONE, uz svaki kupljeni Ocean Kayak GRATIS veslo a svaki SUP/windsurf odlična Starboard Tiki Team Croatia majica!


AQUAGLIDE kajaci na napuhavanje

14.04.2015, 15:17

 

Ove godine AQUAGLIDE je ponudio još bogatiju i atraktivniju liniju kajaka, pitanje je samo koliko želite uložiti - idete li na rekreativni kajak od 1.600 kuna za zekanje u blizini obale ili ganjate sportski život i višednevnu avanturu za 8.000 kuna!?


NeilPryde zimska odjela na velikoj akciji!

04.03.2015, 12:40

 

Došlo je vrijeme kada se windsurferi, kajteri i SUPaši bude iz zimskog sna i upućuju do najbližu vodene površine! Pošto je zima dobrano produljila, morate se utopliti i opskrbiti zimskim odjelima - a kada je bolja prilika nego upravo sada?!AnketaSEVERNE Sails

Nazovite za cijenu...

Turbo 2015

Turbo je najjednostavnije CAM JEDRO za upotrebu. Bazira se na race platformi s većom površinskom napetošću. Povećana low end snaga i top end kontrola. Dva kembera stabiliziraju monofilm i pružaju unaprijed određen oblik za snagu i pogon kroz nalete i zatišja vjetra.
Više o ovom jedru saznajte OVDJE.

 
Nazovite za cijenu...

NCX 2015

Želite li ići brzo bez cambera??? Severne Ncx je pobjednik na testovima već godinama za redom. Garantira brzinu,stabilnost,brzi odaziv i sjajno ubrzanje te u svakom slučaju dobru zabavu. NCX je izravni potomak Severne Racing programa, sadrži slične karakteristike sli je mnogo pristupačniji i manje osjetljiv na trimanje.
Više o ovom jedru saznajte OVDJE. 
Nazovite za cijenu...

Blade 2015

Blade je 100%tno X-Ply wave jedro dizajnirano kao savršen omjer snage i kontrole. Profil ovoga jedra je maksimalno stabilan i može se koristiti na velikom rasponu vjetra.
Više o ovom jedru saznajte OVDJE.

 
Nazovite za cijenu...

Gator 2015

 Savršena jedro za plug and play narigavanje. Jednostavnost u kombinaciji s doživotnom trajnosti. Progresivna Geometrija: U manjim veličinama prisutna je geometrija koja omogućava bolji pogon prema valu i veći pogon vjetra prilikom skoka
Više o ovom jedru saznajte OVDJE.

 
Nazovite za cijenu...

Convert 2015

CONVERT je izgrađen za maksimalnu izdržljivost po najpristupačnijoj cijeni. Ovo jedro će gurati Vaše windsurfing sposobnosti u napredak bez kazne za pogreške te izdržati i najteže eventualne svaki put iznova. Ovo je očigledan izbor za svakoga u potrazi za zabavnim jedrom, koje dopušta brz napredak s lakoćom i trajnost,a da ne košta previše.
Više o ovom jedru saznajte OVDJE.