Foto galerije Facebook Twitter Youtube
 

Shop

 

Vruće ponude

Windsurf Prednarudžba - Starboard i JP Australia

30.09.2015, 12:06

 

Došlo je vrijeme godine u kojoj polako počinjemo planirati sljedeću ljetnu sezonu. Windsurferi su cijelo ljeto vježbali, napredovali i spremni su za manju i bolju opremu te im izlazimo u susret. Nudimo vam dodatni popust za one koje se odluče i kapare do 07.10. Izbor je SVE što vidite od Starboarda i JP Australie -2016.


Velika akcija Shimuni Open - Windsurf i Kiteboard oprema

15.09.2015, 18:15

 

Kao što smo obećali - windsurf i kite akcija povodom Shimuni Opena! Požurite s kupovinom, kaparenjem, podmićivanjem i ostalim sličnim transakcijama dok još nije nestalo robe..


Cijenu JP X-Cite Ride FWS 125L spuštamo maksimalno!!!

15.09.2015, 12:17

 

Ultimativna freeride daska s kojom ćete surf zavoljeti još više. Lako upravljiva daska s kojom ćete savladati jibe u svim uvjetima - ovo je idealna daska za naprednog korisnika. FWS - Full Wood Sandwich!


JP All Ride FWS 116 na posebnoj akciji!

01.09.2015, 16:17

 

Ova daska križanac je između Freestyle Wave i Super Sport daske. Prirodna i ugodna za vožnju a postiže jako veliku brzinu. Plug and play daska - stanite na nju i zabavite se! Sa 35% popusta koliko nudimo sljedećih tjedan dana postaje najprihvatljivija ponuda za brzi napredak.


Ljetna rasprodaja tekstila - sve za plažu na 50% popusta

29.06.2015, 16:32

 

Kako je naša Lycra akcija polučila veliki uspjeh odlučili smo dodati sav tekstil u tu kombinaciju. Starboard, NeilPryde, Horsfeathers majce, kupaće - boardshorts, lycre i hlače svih veličina, uzoraka i boja pronađite na čak 50% popusta do 22.07.Obucite se od glave do pete i izgledajte odlično..AnketaSEVERNE Sails

Nazovite za cijenu...

Turbo 2015

Turbo je najjednostavnije CAM JEDRO za upotrebu. Bazira se na race platformi s većom površinskom napetošću. Povećana low end snaga i top end kontrola. Dva kembera stabiliziraju monofilm i pružaju unaprijed određen oblik za snagu i pogon kroz nalete i zatišja vjetra.
Više o ovom jedru saznajte OVDJE.

 
Nazovite za cijenu...

NCX 2015

Želite li ići brzo bez cambera??? Severne Ncx je pobjednik na testovima već godinama za redom. Garantira brzinu,stabilnost,brzi odaziv i sjajno ubrzanje te u svakom slučaju dobru zabavu. NCX je izravni potomak Severne Racing programa, sadrži slične karakteristike sli je mnogo pristupačniji i manje osjetljiv na trimanje.
Više o ovom jedru saznajte OVDJE. 
Nazovite za cijenu...

Blade 2015

Blade je 100%tno X-Ply wave jedro dizajnirano kao savršen omjer snage i kontrole. Profil ovoga jedra je maksimalno stabilan i može se koristiti na velikom rasponu vjetra.
Više o ovom jedru saznajte OVDJE.

 
Nazovite za cijenu...

Gator 2015

 Savršena jedro za plug and play narigavanje. Jednostavnost u kombinaciji s doživotnom trajnosti. Progresivna Geometrija: U manjim veličinama prisutna je geometrija koja omogućava bolji pogon prema valu i veći pogon vjetra prilikom skoka
Više o ovom jedru saznajte OVDJE.

 
Nazovite za cijenu...

Convert 2015

CONVERT je izgrađen za maksimalnu izdržljivost po najpristupačnijoj cijeni. Ovo jedro će gurati Vaše windsurfing sposobnosti u napredak bez kazne za pogreške te izdržati i najteže eventualne svaki put iznova. Ovo je očigledan izbor za svakoga u potrazi za zabavnim jedrom, koje dopušta brz napredak s lakoćom i trajnost,a da ne košta previše.
Više o ovom jedru saznajte OVDJE.