Foto galerije Facebook Twitter Youtube
 

Shop

 

Vruće ponude

Windsurf Prednarudžba - Starboard i JP Australia

30.09.2015, 12:06

 

Došlo je vrijeme godine u kojoj polako počinjemo planirati sljedeću ljetnu sezonu. Windsurferi su cijelo ljeto vježbali, napredovali i spremni su za manju i bolju opremu te im izlazimo u susret. Nudimo vam dodatni popust za one koje se odluče i kapare do 07.10. Izbor je SVE što vidite od Starboarda i JP Australie -2016.


Velika akcija Shimuni Open - Windsurf i Kiteboard oprema

15.09.2015, 18:15

 

Kao što smo obećali - windsurf i kite akcija povodom Shimuni Opena! Požurite s kupovinom, kaparenjem, podmićivanjem i ostalim sličnim transakcijama dok još nije nestalo robe..


Cijenu JP X-Cite Ride FWS 125L spuštamo maksimalno!!!

15.09.2015, 12:17

 

Ultimativna freeride daska s kojom ćete surf zavoljeti još više. Lako upravljiva daska s kojom ćete savladati jibe u svim uvjetima - ovo je idealna daska za naprednog korisnika. FWS - Full Wood Sandwich!


JP All Ride FWS 116 na posebnoj akciji!

01.09.2015, 16:17

 

Ova daska križanac je između Freestyle Wave i Super Sport daske. Prirodna i ugodna za vožnju a postiže jako veliku brzinu. Plug and play daska - stanite na nju i zabavite se! Sa 35% popusta koliko nudimo sljedećih tjedan dana postaje najprihvatljivija ponuda za brzi napredak.


Ljetna rasprodaja tekstila - sve za plažu na 50% popusta

29.06.2015, 16:32

 

Kako je naša Lycra akcija polučila veliki uspjeh odlučili smo dodati sav tekstil u tu kombinaciju. Starboard, NeilPryde, Horsfeathers majce, kupaće - boardshorts, lycre i hlače svih veličina, uzoraka i boja pronađite na čak 50% popusta do 22.07.Obucite se od glave do pete i izgledajte odlično..AnketaNEILPRYDE Sails

Nazovite za cijenu...

The Fly 2015

Neutralno wave jedro, vrlo je lagano u rukama i iznimno lako za manevriranje. Ovo jedro vas neće iznevjeriti, čak i kada istražujete svoje vlastite granice.
Više o ovom jedru saznajte OVDJE. 
Nazovite za cijenu...

Dragonfly 2015

Dragonfly je dizajniran za optimalnu izvedbu za početnike i napredne mlade surfere. Dragonfly ima iste značajke, trajnost i izgled kao i sva NeilPryde jedra, ali je lakši i jednostavniji za rukovanje.
Naučite više OVDJE.


 
Nazovite za cijenu...

Atlas 2015

Atlas daje snagu i stabilnost sa stalnim pogonom, dopuštajući da se koristi u velikom rasponu vjetra i različitim uvjetima. Startno jedro koje ima najbolji pogon koji wave jedro može ponuditi. Atlas je savršen za ići niz vjetar, razbijanje valova, uzgon prilikom visokih skokova i ubrzavanje.
Ovo jedro proučite OVDJE.


 
Nazovite za cijenu...

Combat 2015

Svestranost i performanse su glavni ciljevi ovog dizajna, Combat sja u svim uvjetima. Potpuno novi dizajn, uključujući 4-letvice u malim veličinama dovela su do još lakšeg i odazivnijeg Combata. Vi ćete odustati puno prije nego što će COMBAT to učiniti.
Više o ovom jedru saznajte OVDJE.

 
Nazovite za cijenu...

Wizard 2015

NeilPryde Dizajn centar i freestyle svjetski prvak, Steven Van Broeckhoven udružili su se snage kako bi dizajnirali WIZARD-a – Ultimativno jedro za moderno freestyle surfanje. Više snage, više uzgona, viši skokovi. Jednostavan za rukovanje i pun snage i pogona. Vi ga vodite,a on će Vas slijepo sljediti. Radi nevjerojatno, poput magije.
Više o ovom jedru pročitajte OVDJE.

 
Nazovite za cijenu...

Fusion /HD 2015

Fusion je višenamjensko jedro. Jednostavan za korištenje i zabavan za plovidbu. Možete naučiti manevre, razbacati se jednostavnim freestyle trikovima, učite osnovne skokove ili jednostavno uđite u potjeru za svojim prijateljima. Fusion prašta, stvara lagan i siguran osjećaj u rukama - super jedro za svakoga tko želi uživati svim vrstama jedrenja na dasci.
** Dostupan i u verziji HD konstrukcije!
Više o jedru proučite OVDJE.

 
Nazovite za cijenu...

Ryde 2015

Ryde je jedro dizajnirano za klasični freeride. Nudi odličnu low-end snagu i stabilnost za rano glisiranje i kontroliranje pokreta. Ovo jedro idealan je izbor za novu generaciju široko-tankih Freemove daska i konvencionalnih Freeride dasaka.
** Dostupan i u verziji HD konstrukcije!
Više o jedru saznajte OVDJE.

 
Nazovite za cijenu...

Hornet 2015

Ako ste u potrazi za jedrom koje će brzo izglisirati,a da je jednostavno za rukovanje i daje lagan osjećaju onda je Hornet vaš izbor jedra. Čista brzina i adrenalin uz jednostavnost i laganu konstrukciju. Uz konstrukciju s 6 letvica i TwinCam kamberom, Hornet glisira bez napora. Kamberi gutaju svaki reful i pretvaraju ga u instantni pokret prema naprijed.
Više o ovoj dasci proučite OVDJE.
 
Nazovite za cijenu...

Hellcat 2015

Freeride jedro koje je definiralo NeilPryde.
Više naučite o ovom jedru OVDJE.