Foto galerije Facebook Twitter Youtube
  

Shop

 

Vruće ponude

Windsurfing – najveća AKCIJA za početak ljeta

20.05.2015, 09:07

 

Windsurferi i svi koji ćete tek krenuti u avanturu jedrenja na dasci, Surf Shop već tradicionalno, posljednjih 10 dana svibnja radi Windsurfing super deal. Iskoristite najbolju akciju ovog ljeta, kupite ili rezervirajte svoju najbolju windsurfing kupovinu.


Waterman paket - WindSUP daska + rig 5.5 + veslo

12.05.2015, 19:17

 

Odlucili smo ponuditi Vam Starboard Waterman pakete - WindSUP dasku (tvrdu ili napuhanac), windsurf rig i veslo po smješno niskoj cijeni. Možete uživati u windsurfu i SUPanju u istome danu na istoj dasci - ovo je zabavni sadržaj za cijelu obitelj!


Prvomajski POPUST + POKLONI - kajaci, SUP i windsurf!

23.04.2015, 13:15

 

Za prvi maj ćete sigurno povezati barem tri dana! Zašto ih nebi proveli isprobavajući novi komad opreme? Zato smo za Vas pripremili odlične POPUSTE - i POKLONE, uz svaki kupljeni Ocean Kayak GRATIS veslo a svaki SUP/windsurf odlična Starboard Tiki Team Croatia majica!


AQUAGLIDE kajaci na napuhavanje

14.04.2015, 15:17

 

Ove godine AQUAGLIDE je ponudio još bogatiju i atraktivniju liniju kajaka, pitanje je samo koliko želite uložiti - idete li na rekreativni kajak od 1.600 kuna za zekanje u blizini obale ili ganjate sportski život i višednevnu avanturu za 8.000 kuna!?


NeilPryde zimska odjela na velikoj akciji!

04.03.2015, 12:40

 

Došlo je vrijeme kada se windsurferi, kajteri i SUPaši bude iz zimskog sna i upućuju do najbližu vodene površine! Pošto je zima dobrano produljila, morate se utopliti i opskrbiti zimskim odjelima - a kada je bolja prilika nego upravo sada?!AnketaNEILPRYDE Sails

Nazovite za cijenu...

The Fly 2015

Neutralno wave jedro, vrlo je lagano u rukama i iznimno lako za manevriranje. Ovo jedro vas neće iznevjeriti, čak i kada istražujete svoje vlastite granice.
Više o ovom jedru saznajte OVDJE. 
Nazovite za cijenu...

Dragonfly 2015

Dragonfly je dizajniran za optimalnu izvedbu za početnike i napredne mlade surfere. Dragonfly ima iste značajke, trajnost i izgled kao i sva NeilPryde jedra, ali je lakši i jednostavniji za rukovanje.
Naučite više OVDJE.


 
Nazovite za cijenu...

Atlas 2015

Atlas daje snagu i stabilnost sa stalnim pogonom, dopuštajući da se koristi u velikom rasponu vjetra i različitim uvjetima. Startno jedro koje ima najbolji pogon koji wave jedro može ponuditi. Atlas je savršen za ići niz vjetar, razbijanje valova, uzgon prilikom visokih skokova i ubrzavanje.
Ovo jedro proučite OVDJE.


 
Nazovite za cijenu...

Combat 2015

Svestranost i performanse su glavni ciljevi ovog dizajna, Combat sja u svim uvjetima. Potpuno novi dizajn, uključujući 4-letvice u malim veličinama dovela su do još lakšeg i odazivnijeg Combata. Vi ćete odustati puno prije nego što će COMBAT to učiniti.
Više o ovom jedru saznajte OVDJE.

 
Nazovite za cijenu...

Wizard 2015

NeilPryde Dizajn centar i freestyle svjetski prvak, Steven Van Broeckhoven udružili su se snage kako bi dizajnirali WIZARD-a – Ultimativno jedro za moderno freestyle surfanje. Više snage, više uzgona, viši skokovi. Jednostavan za rukovanje i pun snage i pogona. Vi ga vodite,a on će Vas slijepo sljediti. Radi nevjerojatno, poput magije.
Više o ovom jedru pročitajte OVDJE.

 
Nazovite za cijenu...

Fusion /HD 2015

Fusion je višenamjensko jedro. Jednostavan za korištenje i zabavan za plovidbu. Možete naučiti manevre, razbacati se jednostavnim freestyle trikovima, učite osnovne skokove ili jednostavno uđite u potjeru za svojim prijateljima. Fusion prašta, stvara lagan i siguran osjećaj u rukama - super jedro za svakoga tko želi uživati svim vrstama jedrenja na dasci.
** Dostupan i u verziji HD konstrukcije!
Više o jedru proučite OVDJE.

 
Nazovite za cijenu...

Ryde 2015

Ryde je jedro dizajnirano za klasični freeride. Nudi odličnu low-end snagu i stabilnost za rano glisiranje i kontroliranje pokreta. Ovo jedro idealan je izbor za novu generaciju široko-tankih Freemove daska i konvencionalnih Freeride dasaka.
** Dostupan i u verziji HD konstrukcije!
Više o jedru saznajte OVDJE.

 
Nazovite za cijenu...

Hornet 2015

Ako ste u potrazi za jedrom koje će brzo izglisirati,a da je jednostavno za rukovanje i daje lagan osjećaju onda je Hornet vaš izbor jedra. Čista brzina i adrenalin uz jednostavnost i laganu konstrukciju. Uz konstrukciju s 6 letvica i TwinCam kamberom, Hornet glisira bez napora. Kamberi gutaju svaki reful i pretvaraju ga u instantni pokret prema naprijed.
Više o ovoj dasci proučite OVDJE.
 
Nazovite za cijenu...

Hellcat 2015

Freeride jedro koje je definiralo NeilPryde.
Više naučite o ovom jedru OVDJE.