Foto galerije Facebook Twitter Youtube
  

Shop

 

Vruće ponude

AQUAGLIDE kajaci na napuhavanje

14.04.2015, 15:17

 

Ove godine AQUAGLIDE je ponudio još bogatiju i atraktivniju liniju kajaka, pitanje je samo koliko želite uložiti - idete li na rekreativni kajak od 1.600 kuna za zekanje u blizini obale ili ganjate sportski život i višednevnu avanturu za 8.000 kuna!?


NeilPryde zimska odjela na velikoj akciji!

04.03.2015, 12:40

 

Došlo je vrijeme kada se windsurferi, kajteri i SUPaši bude iz zimskog sna i upućuju do najbližu vodene površine! Pošto je zima dobrano produljila, morate se utopliti i opskrbiti zimskim odjelima - a kada je bolja prilika nego upravo sada?!


Cijene sa Sajma Nautike vrijede još tjedan dana!

24.02.2015, 12:45

Tko je posjetio Zagrebački Sajam Nautike vidio je da imamo opako dobru ponudu, bogat izbor i odlične cijene. Naravno, mi uvijek imamo dobre cijene ali ova sajamska ponuda je nešto posebno. Nudili smo bogati ekstra popust i poklone. Ako niste stigli do Sajma Nautike ili zbog gužve na našem štandu niste uspjeli dobiti ponudu za željeni; Kajak, SUP, Windsurf, Tubu, Bananu, Kite, Wakeboard… javite nam se još ovaj tjedan!


VELIKO SEZONSKO SNIŽENJE 50-60% !

08.01.2015, 20:00

 

Malo po malo došlo je i to vrijeme... raznoraznih akcija i sniženja. I ove godine Surf Shop za vas je pripremio svoje VEEELIKO sezonsko SNIŽENJE. Nismo htjeli komplicirat i tražit od vas likeove, shareove i raznorazne igre već smo cjelokupni snowboard gear stavili na VELIKI POPUST. U prosjeku na ovogodišnju robu popust je 45-50% dok nekih lanjskih artikala možete naći i po 60+%!


Spasimo božićne kuglice – Božićni super popust!

18.12.2014, 08:00

 

Surfshop treba vašu pomoć! Donesite zaboravljene kuglice u Surf Shop gdje ćemo im mi pružiti novu priliku da povrate staru slavu. Naravno, vaša darežljivost neće proći bez lijepe geste s naše strane, svakog donositelja nagrađujemo s popustom do 50%! Ili ako ima još vas koji čuvate neku sportsku jaknu, koju ste prerasli ili vam više nije in, znamo klince srednjoškolce iz doma A.G.Matoš koji će vam biti zahvalni...AnketaNEILPRYDE Sails

Nazovite za cijenu...

The Fly 2015

Neutralno wave jedro, vrlo je lagano u rukama i iznimno lako za manevriranje. Ovo jedro vas neće iznevjeriti, čak i kada istražujete svoje vlastite granice.
Više o ovom jedru saznajte OVDJE. 
Nazovite za cijenu...

Dragonfly 2015

Dragonfly je dizajniran za optimalnu izvedbu za početnike i napredne mlade surfere. Dragonfly ima iste značajke, trajnost i izgled kao i sva NeilPryde jedra, ali je lakši i jednostavniji za rukovanje.
Naučite više OVDJE.


 
Nazovite za cijenu...

Atlas 2015

Atlas daje snagu i stabilnost sa stalnim pogonom, dopuštajući da se koristi u velikom rasponu vjetra i različitim uvjetima. Startno jedro koje ima najbolji pogon koji wave jedro može ponuditi. Atlas je savršen za ići niz vjetar, razbijanje valova, uzgon prilikom visokih skokova i ubrzavanje.
Ovo jedro proučite OVDJE.


 
Nazovite za cijenu...

Combat 2015

Svestranost i performanse su glavni ciljevi ovog dizajna, Combat sja u svim uvjetima. Potpuno novi dizajn, uključujući 4-letvice u malim veličinama dovela su do još lakšeg i odazivnijeg Combata. Vi ćete odustati puno prije nego što će COMBAT to učiniti.
Više o ovom jedru saznajte OVDJE.

 
Nazovite za cijenu...

Wizard 2015

NeilPryde Dizajn centar i freestyle svjetski prvak, Steven Van Broeckhoven udružili su se snage kako bi dizajnirali WIZARD-a – Ultimativno jedro za moderno freestyle surfanje. Više snage, više uzgona, viši skokovi. Jednostavan za rukovanje i pun snage i pogona. Vi ga vodite,a on će Vas slijepo sljediti. Radi nevjerojatno, poput magije.
Više o ovom jedru pročitajte OVDJE.

 
Nazovite za cijenu...

Fusion /HD 2015

Fusion je višenamjensko jedro. Jednostavan za korištenje i zabavan za plovidbu. Možete naučiti manevre, razbacati se jednostavnim freestyle trikovima, učite osnovne skokove ili jednostavno uđite u potjeru za svojim prijateljima. Fusion prašta, stvara lagan i siguran osjećaj u rukama - super jedro za svakoga tko želi uživati svim vrstama jedrenja na dasci.
** Dostupan i u verziji HD konstrukcije!
Više o jedru proučite OVDJE.

 
Nazovite za cijenu...

Ryde 2015

Ryde je jedro dizajnirano za klasični freeride. Nudi odličnu low-end snagu i stabilnost za rano glisiranje i kontroliranje pokreta. Ovo jedro idealan je izbor za novu generaciju široko-tankih Freemove daska i konvencionalnih Freeride dasaka.
** Dostupan i u verziji HD konstrukcije!
Više o jedru saznajte OVDJE.

 
Nazovite za cijenu...

Hornet 2015

Ako ste u potrazi za jedrom koje će brzo izglisirati,a da je jednostavno za rukovanje i daje lagan osjećaju onda je Hornet vaš izbor jedra. Čista brzina i adrenalin uz jednostavnost i laganu konstrukciju. Uz konstrukciju s 6 letvica i TwinCam kamberom, Hornet glisira bez napora. Kamberi gutaju svaki reful i pretvaraju ga u instantni pokret prema naprijed.
Više o ovoj dasci proučite OVDJE.
 
Nazovite za cijenu...

Hellcat 2015

Freeride jedro koje je definiralo NeilPryde.
Više naučite o ovom jedru OVDJE.