Foto galerije Facebook Twitter Youtube
  

Shop

 

Vruće ponude

Looksha 17 kompozitni kajak - 40%

18.07.2015, 11:01

 

Ako ste htjeli vrhunski sit-in kajak sada je prilika! Ovakvu cijenu nas je strah staviti online zbog mogućnosti izbijanja nereda ispred dućana.. Zato akcija traje do 26.7 u ponoć i ni sata više! Looksha 17 inače je koštala 30.115kn sada može biti Vaša za 18.069kn za gotovinu!


Ljetna rasprodaja tekstila - sve za plažu na 50% popusta

29.06.2015, 16:32

 

Kako je naša Lycra akcija polučila veliki uspjeh odlučili smo dodati sav tekstil u tu kombinaciju. Starboard, NeilPryde, Horsfeathers majce, kupaće - boardshorts, lycre i hlače svih veličina, uzoraka i boja pronađite na čak 50% popusta do 22.07.Obucite se od glave do pete i izgledajte odlično..


Lycra majice na velikom popustu do 40%!!!

16.06.2015, 17:11

 

Sunce je počelo ozbiljno napadati, tko je izgorio?! Ako jeste ili ako se bojite da budete - mi imamo rješenje za vas. Starboard Lycra majce su vrhunski komad opreme koji garantira UPF50+ zaštitu od sunca, omogućava nesmetano plivanje te ne grije tijelo i osigurava bezbolno boravljenje na plaži i van nje. (--- već od 186kn ---)


Kajaci – Tahe Marine – velika promotivna akcija – sjedalo i vesla gratis!!!

08.06.2015, 12:10

 

Tražite kajak za ljetnu zabavu, možda ozbiljnije veslanje ili pak biznis na plaži. Želite proći što povoljnije. Vaš je Surf Shop u Hrvatsku donio TAHE Marine kajake, za mnoge to je jedan od najboljih Europskih proizvođača kajaka. TAHE vam nudi super promociju, povoljna (niska) cijena + super komforno sjedalo + veslo GRATIS!!!


Windsurfing – najveća AKCIJA za početak ljeta

20.05.2015, 09:07

 

Windsurferi i svi koji ćete tek krenuti u avanturu jedrenja na dasci, Surf Shop već tradicionalno, posljednjih 10 dana svibnja radi Windsurfing super deal. Iskoristite najbolju akciju ovog ljeta, kupite ili rezervirajte svoju najbolju windsurfing kupovinu.AnketaNEILPRYDE Sails

Nazovite za cijenu...

The Fly 2015

Neutralno wave jedro, vrlo je lagano u rukama i iznimno lako za manevriranje. Ovo jedro vas neće iznevjeriti, čak i kada istražujete svoje vlastite granice.
Više o ovom jedru saznajte OVDJE. 
Nazovite za cijenu...

Dragonfly 2015

Dragonfly je dizajniran za optimalnu izvedbu za početnike i napredne mlade surfere. Dragonfly ima iste značajke, trajnost i izgled kao i sva NeilPryde jedra, ali je lakši i jednostavniji za rukovanje.
Naučite više OVDJE.


 
Nazovite za cijenu...

Atlas 2015

Atlas daje snagu i stabilnost sa stalnim pogonom, dopuštajući da se koristi u velikom rasponu vjetra i različitim uvjetima. Startno jedro koje ima najbolji pogon koji wave jedro može ponuditi. Atlas je savršen za ići niz vjetar, razbijanje valova, uzgon prilikom visokih skokova i ubrzavanje.
Ovo jedro proučite OVDJE.


 
Nazovite za cijenu...

Combat 2015

Svestranost i performanse su glavni ciljevi ovog dizajna, Combat sja u svim uvjetima. Potpuno novi dizajn, uključujući 4-letvice u malim veličinama dovela su do još lakšeg i odazivnijeg Combata. Vi ćete odustati puno prije nego što će COMBAT to učiniti.
Više o ovom jedru saznajte OVDJE.

 
Nazovite za cijenu...

Wizard 2015

NeilPryde Dizajn centar i freestyle svjetski prvak, Steven Van Broeckhoven udružili su se snage kako bi dizajnirali WIZARD-a – Ultimativno jedro za moderno freestyle surfanje. Više snage, više uzgona, viši skokovi. Jednostavan za rukovanje i pun snage i pogona. Vi ga vodite,a on će Vas slijepo sljediti. Radi nevjerojatno, poput magije.
Više o ovom jedru pročitajte OVDJE.

 
Nazovite za cijenu...

Fusion /HD 2015

Fusion je višenamjensko jedro. Jednostavan za korištenje i zabavan za plovidbu. Možete naučiti manevre, razbacati se jednostavnim freestyle trikovima, učite osnovne skokove ili jednostavno uđite u potjeru za svojim prijateljima. Fusion prašta, stvara lagan i siguran osjećaj u rukama - super jedro za svakoga tko želi uživati svim vrstama jedrenja na dasci.
** Dostupan i u verziji HD konstrukcije!
Više o jedru proučite OVDJE.

 
Nazovite za cijenu...

Ryde 2015

Ryde je jedro dizajnirano za klasični freeride. Nudi odličnu low-end snagu i stabilnost za rano glisiranje i kontroliranje pokreta. Ovo jedro idealan je izbor za novu generaciju široko-tankih Freemove daska i konvencionalnih Freeride dasaka.
** Dostupan i u verziji HD konstrukcije!
Više o jedru saznajte OVDJE.

 
Nazovite za cijenu...

Hornet 2015

Ako ste u potrazi za jedrom koje će brzo izglisirati,a da je jednostavno za rukovanje i daje lagan osjećaju onda je Hornet vaš izbor jedra. Čista brzina i adrenalin uz jednostavnost i laganu konstrukciju. Uz konstrukciju s 6 letvica i TwinCam kamberom, Hornet glisira bez napora. Kamberi gutaju svaki reful i pretvaraju ga u instantni pokret prema naprijed.
Više o ovoj dasci proučite OVDJE.
 
Nazovite za cijenu...

Hellcat 2015

Freeride jedro koje je definiralo NeilPryde.
Više naučite o ovom jedru OVDJE.