Webshop

Baci like

Jubito

Newsletter

SUP Škola i Najam opreme

Stand Up Paddling – SUPer fitness treninzi
Opustite se uz surfanje na SUP daskama

Stand Up Paddling je postao veliki svjetski hit, to je jednostavno, super popularan sport.
Moderan oblik veslanja na dasci krenuo je s Waikiki plaže kao „beach boy surfing“ gdje je ekipa surfera počela koristiti veslo kako bi brže uhvatili val, ali i zabavili se u dane kad valova nema.
Veslanje na dasci je postao popularan sport kada su napravljene prve velike i stabilne daske, namijenjena baš za SUP. Na taj je način Stand Up paddling je postao pristupačan širokim masama na svim vodenim površinama, od mora, jezera pa do rijeka…
Ljudi širom svijeta shvatili su da je SUP upravo ono što su tražili! Jedni su u veslanju na dasci pronašli ultimativni fitness u prirodi, drugi su pronašli meditaciju u pokretu.

Kako god vi to prihvatili, SUP je svjetski fenomen. U nevjerojatno kratkom periodu novi je sport dobio stotine tisuća sljedbenika koji veslaju, morima, rijekama i jezerima. Bilo da im je to „core workout“ tj. ultimativni trening ili meditacija u pokretu. Drugima je to putovanje od otoka do otoka, duge ture duž obale ili jednostavno istraživanje uvala i plaža…

Ono što je SUP učinilo tako popularnim je činjenica da se uči brzo, jednostavno, ne zahtijeva nikakvo prijašnje iskustvo, ne trebate biti super fit da biste probali i naučili. SUP je daleko jednostavniji od bilo kojeg drugog oblika surfanja. Zbog toga je ovo sport za sve uzraste od 9 do 79. Veslanje na dasci je sport za cijelu obitelj.

Bez obzira na godine i fizičku kondiciju SUP je sport za vas. Kad jednom uhvatite ravnotežu shvatit ćete da je to prekrasan način da istražite obalu ili proputujete rijekom. Jednostavno opušteno plovite ili u isto vrijeme pristupite treningu na način da uhvatite ritam i trenirate ciljane grupe mišića. Stand Up Paddling je nevjerojatno dobar način kojim se možete dovesti u savršenu kondiciju bez da se na to zbilja prisiljavate. To je vježbanje koje ne primjećujete, jer vi se guštate! Na dasci će konstantno kretanje angažirati sve, ali baš sve mišiće u vašem tijelu, od najmanjeg na vašem stopalu, pa preko nogu do srednje sekcije. Sve će mišićne skupine istovremeno biti u pokretu, dok će ruke, prsa i leđa raditi na zaveslaju, stopala, noge i trbušni mišići radit će na stabilizaciji daske. Sami ćete odrediti ritam koji vam odgovora, brzo ili sporo, snažno ili lagano…

Mi vam nudimo sve:
- Od početničkog tečaja, grupnih i individualnih
- Organiziranih relaksirajućih treninga
- Do ultimativnih fitness treninga
- Nudimo vam i individualno složene programe, od jačanje određenih mišićnih skupina ili potpuno aerobnih treninga za mršavljenje ili nabijanje kondicije.
- Organizaciju ultimativnih team building programa
- Organiziramo grupne treninge na Jarunu, izlete na Zrmanju i školice i višednevne izlete, praktično bilo gdje na moru…

Kako postati SUP surfer?
Početnički tečaj
Traje dva školska sata gdje ćete uz zabavan pristup naučiti sve, od sigurnosti na dasci, ponašanja na vodi i naravno osnovne tehnike veslanja na SUP dasci. Tečajevi mogu biti individualni ili grupni.
Minimalna dob za grupu odraslih polaznika je 9-10 godina. Za djecu je obavezna pratnja roditelja (na obali). Dječji se tečajevi rade od minimalno 6 godina u malim grupicama do 5 polaznika.

Cjenik:
Početnički tečajevi LINK
Jarun
- Grupni tečajevi (grupa minimum 4 maksimum 25) – 2 školska sata s opremom – 353 kn po osobi
- Vikend ili radni dani…
Fitness program treninzi LINK
(nakon završenog početničkog tečaja)
Jarun
- Tjedni programi
- Vikend programi
SUPer najam opreme LINKSurfmania klub jedrenja na dasci
…imamo sve daske koje Vam fale!
AB ORIGINAL d.o.o Zagreb
L. Štritofa 18. 10000 Zagreb
T. 01.3630921, F. 01.3630923, E-mail: surfmania@surfmania.net
Radno vrijeme od pon. do pet. od 12h do 20h i subotom od 10h do 14h

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija