Foto galerije Facebook Twitter Youtube
  

Shop

 

Vruće ponude

NeilPryde zimska odjela na velikoj akciji!

04.03.2015, 12:40

 

Došlo je vrijeme kada se windsurferi, kajteri i SUPaši bude iz zimskog sna i upućuju do najbližu vodene površine! Pošto je zima dobrano produljila, morate se utopliti i opskrbiti zimskim odjelima - a kada je bolja prilika nego upravo sada?!


Cijene sa Sajma Nautike vrijede još tjedan dana!

24.02.2015, 12:45

Tko je posjetio Zagrebački Sajam Nautike vidio je da imamo opako dobru ponudu, bogat izbor i odlične cijene. Naravno, mi uvijek imamo dobre cijene ali ova sajamska ponuda je nešto posebno. Nudili smo bogati ekstra popust i poklone. Ako niste stigli do Sajma Nautike ili zbog gužve na našem štandu niste uspjeli dobiti ponudu za željeni; Kajak, SUP, Windsurf, Tubu, Bananu, Kite, Wakeboard… javite nam se još ovaj tjedan!


VELIKO SEZONSKO SNIŽENJE 50-60% !

08.01.2015, 20:00

 

Malo po malo došlo je i to vrijeme... raznoraznih akcija i sniženja. I ove godine Surf Shop za vas je pripremio svoje VEEELIKO sezonsko SNIŽENJE. Nismo htjeli komplicirat i tražit od vas likeove, shareove i raznorazne igre već smo cjelokupni snowboard gear stavili na VELIKI POPUST. U prosjeku na ovogodišnju robu popust je 45-50% dok nekih lanjskih artikala možete naći i po 60+%!


Spasimo božićne kuglice – Božićni super popust!

18.12.2014, 08:00

 

Surfshop treba vašu pomoć! Donesite zaboravljene kuglice u Surf Shop gdje ćemo im mi pružiti novu priliku da povrate staru slavu. Naravno, vaša darežljivost neće proći bez lijepe geste s naše strane, svakog donositelja nagrađujemo s popustom do 50%! Ili ako ima još vas koji čuvate neku sportsku jaknu, koju ste prerasli ili vam više nije in, znamo klince srednjoškolce iz doma A.G.Matoš koji će vam biti zahvalni...


Snowboard Setovi - najbolja ponuda sezone!

12.12.2014, 15:22

 

Set - snowboard i vezovi! Kako bi Vam olakšali izbor nove opreme koja će slušati vjerno sljedećih godina na snijegu predstavljamo odličnan izbor snowboard dasaka i vezova po odličnoj cijeni.. Set, gem, meč!AnketaSUP Škola i Najam opreme

Stand Up Paddling – SUPer fitness treninzi
Stand Up Paddling - SUPer izleti
Opustite se uz surfanje na SUP daskama

Stand Up Paddling je postao veliki svjetski hit, to je jednostavno, super popularan sport.
Moderan oblik veslanja na dasci krenuo je s Waikiki plaže kao „beach boy surfing“ gdje je ekipa surfera počela koristiti veslo kako bi brže uhvatili val, ali i zabavili se u dane kad valova nema.
Veslanje na dasci je postao popularan sport kada su napravljene prve velike i stabilne daske, namijenjena baš za SUP. Na taj je način Stand Up paddling je postao pristupačan širokim masama na svim vodenim površinama, od mora, jezera pa do rijeka…
Ljudi širom svijeta shvatili su da je SUP upravo ono što su tražili! Jedni su u veslanju na dasci pronašli ultimativni fitness u prirodi, drugi su pronašli meditaciju u pokretu.

Kako god vi to prihvatili, SUP je svjetski fenomen. U nevjerojatno kratkom periodu novi je sport dobio stotine tisuća sljedbenika koji veslaju, morima, rijekama i jezerima. Bilo da im je to „core workout“ tj. ultimativni trening ili meditacija u pokretu. Drugima je to putovanje od otoka do otoka,  duge ture duž obale ili jednostavno istraživanje uvala i plaža…

Ono što je SUP učinilo tako popularnim je činjenica da se uči brzo, jednostavno, ne zahtijeva nikakvo prijašnje iskustvo, ne trebate biti super fit da biste probali i naučili. SUP je daleko jednostavniji od bilo kojeg drugog oblika surfanja. Zbog toga je ovo sport za sve uzraste od 9 do 79. Veslanje na dasci je sport za cijelu obitelj.

Bez obzira na godine i fizičku kondiciju SUP je sport za vas. Kad jednom uhvatite ravnotežu shvatit ćete da je to prekrasan način da istražite obalu ili proputujete rijekom. Jednostavno opušteno plovite ili u isto vrijeme pristupite treningu na način da uhvatite ritam i trenirate ciljane grupe mišića. Stand Up Paddling je nevjerojatno dobar način kojim se možete dovesti u savršenu kondiciju bez da se na to zbilja prisiljavate. To je vježbanje koje ne primjećujete, jer vi se guštate! Na dasci će konstantno kretanje angažirati sve, ali baš sve mišiće u vašem tijelu, od najmanjeg na vašem stopalu, pa preko nogu do srednje sekcije.  Sve će mišićne skupine istovremeno biti u pokretu, dok će ruke, prsa i leđa raditi na zaveslaju, stopala, noge i trbušni mišići radit će na stabilizaciji daske.  Sami ćete odrediti ritam koji vam odgovora, brzo ili sporo, snažno ili lagano…

Mi vam nudimo sve:
-    Od početničkog tečaja, grupnih i individualnih
-    Organiziranih relaksirajućih treninga
-    Do ultimativnih fitness treninga
-    Nudimo vam i individualno složene programe, od jačanje određenih mišićnih skupina ili potpuno aerobnih treninga za mršavljenje ili nabijanje kondicije.
-    Organizaciju ultimativnih team building  programa
-    Organiziramo grupne treninge na Jarunu, izlete na Zrmanju i školice i višednevne izlete, praktično bilo gdje na moru…

Kako postati SUP surfer?
Početnički tečaj
Traje dva školska sata gdje ćete  uz zabavan pristup  naučiti sve, od sigurnosti na dasci, ponašanja na vodi i naravno osnovne tehnike veslanja na SUP dasci. Tečajevi mogu biti individualni ili grupni.
Minimalna dob za grupu odraslih polaznika je  9-10 godina. Za djecu je obavezna pratnja roditelja (na obali). Dječji se tečajevi rade  od minimalno 6 godina u malim grupicama do 5 polaznika.

Cjenik:    
Početnički tečajevi LINK
    Jarun
-    Grupni tečajevi (grupa minimum 4 maksimum 25) – 2 školska sata s opremom – 353 kn po osobi
-    Vikend ili radni dani…
Fitness program treninzi  LINK
(nakon završenog početničkog tečaja)
            Jarun
-    Tjedni programi
-    Vikend programi
SUPer izleti  LINK
Dnevni i dvodnevni
-    Zadar, Starigrad paklenica, Nin… (praktično bilo gdje na moru do 350km od Zagreba)
SUPer izleti  Zrmanja LINK
Veslanje na dasci kroz hrvatski Grand Canyon
To je istinski spiritualno iskustvo, 14 km kroz hrvatsku ljepoticu koja vijugajući od Obrovca do mora nekoliko puta u potpunosti mijenja svoj izgled. Od pitome rijeke okužene šašem, do pravog stjenovitog „Hrvatskog Grand Canyona“, uz mogućnost skakanja sa stijene s koje je skočio i sam „Winnetou“ na snimanju poznatog filmskog serijala.

SUPer najam opreme LINKSurfmania klub jedrenja na dasci
…imamo sve daske koje Vam fale!
AB ORIGINAL d.o.o Zagreb
L. Štritofa 18. 10000 Zagreb
T. 01.3630921, F. 01.3630923, E-mail: surfmania@surfmania.net
Radno vrijeme od pon. do pet. od 12h do 20h i subotom od 10h do 14h