Foto galerije Facebook Twitter Youtube
 

Shop

 

Vruće ponude

SUPer AKCIJA na SUP daske uz besplatnu lycru!

11.04.2014, 12:45

 

Kako Stand-Up Paddle kao sport raste iz dana u dan odlučili smo složiti jednu OPAKU akciju na Starboard i Amundson epoxy i wood SUP daske s popustima od 35 do 45%. Ne samo to nego vam uz svaku kupljenu dasku iz akcije poklanjamo i Starboard Team lycru u vrijednosti 400kn! Ovo je zasigurno razlog da budete SUPer i uvedete ovaj predivan sport u vašu svakodnevnicu!


JP Australia 2014 daske po najatraktivnijoj cijeni!

09.04.2014, 10:13

 

Radimo malu nadopunu narudžbe te vam nudimo da se priključite i svoju novu dasku dobijete po najpovoljnijoj cijeni na tržištu! Ovim putem ste sigurni da će te dobiti onu dasku koja vam fali na vrijeme i samo za vas. Požurite i zgrabite najbolje za najmanje!


O'BRIEN Tube, Wakeboardi i Skije - proljetna akcija

29.03.2014, 09:17

 

Kako bi vas sve upoznali s našim novi dijelom asortimana složili smo kul akciju. S O'Brienom smo dogovorili odličan deal i složili fakat povoljne maloprodajne cijene. Imamo već nešto robe na skladištu koju smo doveli za Sajam Nautike i nudimo vam to po super cijeni.


Windsurf oprema s opakim popustom 30 - 50%

14.03.2014, 15:04

 

Sunce i lijepo vrijeme ove godine je nešto uranilo, naravno u obostranu korist, malo manje u onu snowboarderima. Najnoviji Starboard, NP, Severne i JP Australia je sezonu 2014 je naručen pa smo skupili popis stvari koje smo stavili na rasprodaju sa BRUTALNIM popustima do 30 do 50%


Windsurf daske – još 3 dana za najpovoljniju narudžbu

06.03.2014, 08:32

 

Surf Shop 09.03. radi posljednju narudžbu Starboard i JP Australia daska za sezonu ljeto 2014. Pa ako imate ideju koja vam daska nedostaje javite nam i mi ćemo vam složiti najpovoljniju ponudu na svijetu!AnketaSUP Škola i Najam opreme

Stand Up Paddling – SUPer fitness treninzi
Stand Up Paddling - SUPer izleti
Opustite se uz surfanje na SUP daskama

Stand Up Paddling je postao veliki svjetski hit, to je jednostavno, super popularan sport.
Moderan oblik veslanja na dasci krenuo je s Waikiki plaže kao „beach boy surfing“ gdje je ekipa surfera počela koristiti veslo kako bi brže uhvatili val, ali i zabavili se u dane kad valova nema.
Veslanje na dasci je postao popularan sport kada su napravljene prve velike i stabilne daske, namijenjena baš za SUP. Na taj je način Stand Up paddling je postao pristupačan širokim masama na svim vodenim površinama, od mora, jezera pa do rijeka…
Ljudi širom svijeta shvatili su da je SUP upravo ono što su tražili! Jedni su u veslanju na dasci pronašli ultimativni fitness u prirodi, drugi su pronašli meditaciju u pokretu.

Kako god vi to prihvatili, SUP je svjetski fenomen. U nevjerojatno kratkom periodu novi je sport dobio stotine tisuća sljedbenika koji veslaju, morima, rijekama i jezerima. Bilo da im je to „core workout“ tj. ultimativni trening ili meditacija u pokretu. Drugima je to putovanje od otoka do otoka,  duge ture duž obale ili jednostavno istraživanje uvala i plaža…

Ono što je SUP učinilo tako popularnim je činjenica da se uči brzo, jednostavno, ne zahtijeva nikakvo prijašnje iskustvo, ne trebate biti super fit da biste probali i naučili. SUP je daleko jednostavniji od bilo kojeg drugog oblika surfanja. Zbog toga je ovo sport za sve uzraste od 9 do 79. Veslanje na dasci je sport za cijelu obitelj.

Bez obzira na godine i fizičku kondiciju SUP je sport za vas. Kad jednom uhvatite ravnotežu shvatit ćete da je to prekrasan način da istražite obalu ili proputujete rijekom. Jednostavno opušteno plovite ili u isto vrijeme pristupite treningu na način da uhvatite ritam i trenirate ciljane grupe mišića. Stand Up Paddling je nevjerojatno dobar način kojim se možete dovesti u savršenu kondiciju bez da se na to zbilja prisiljavate. To je vježbanje koje ne primjećujete, jer vi se guštate! Na dasci će konstantno kretanje angažirati sve, ali baš sve mišiće u vašem tijelu, od najmanjeg na vašem stopalu, pa preko nogu do srednje sekcije.  Sve će mišićne skupine istovremeno biti u pokretu, dok će ruke, prsa i leđa raditi na zaveslaju, stopala, noge i trbušni mišići radit će na stabilizaciji daske.  Sami ćete odrediti ritam koji vam odgovora, brzo ili sporo, snažno ili lagano…

Mi vam nudimo sve:
-    Od početničkog tečaja, grupnih i individualnih
-    Organiziranih relaksirajućih treninga
-    Do ultimativnih fitness treninga
-    Nudimo vam i individualno složene programe, od jačanje određenih mišićnih skupina ili potpuno aerobnih treninga za mršavljenje ili nabijanje kondicije.
-    Organizaciju ultimativnih team building  programa
-    Organiziramo grupne treninge na Jarunu, izlete na Zrmanju i školice i višednevne izlete, praktično bilo gdje na moru…

Kako postati SUP surfer?
Početnički tečaj
Traje dva školska sata gdje ćete  uz zabavan pristup  naučiti sve, od sigurnosti na dasci, ponašanja na vodi i naravno osnovne tehnike veslanja na SUP dasci. Tečajevi mogu biti individualni ili grupni.
Minimalna dob za grupu odraslih polaznika je  9-10 godina. Za djecu je obavezna pratnja roditelja (na obali). Dječji se tečajevi rade  od minimalno 6 godina u malim grupicama do 5 polaznika.

Cjenik:    
Početnički tečajevi LINK
    Jarun
-    Grupni tečajevi (grupa minimum 4 maksimum 25) – 2 školska sata s opremom – 353 kn po osobi
-    Vikend ili radni dani…
Fitness program treninzi  LINK
(nakon završenog početničkog tečaja)
            Jarun
-    Tjedni programi
-    Vikend programi
SUPer izleti  LINK
Dnevni i dvodnevni
-    Zadar, Starigrad paklenica, Nin… (praktično bilo gdje na moru do 350km od Zagreba)
SUPer izleti  Zrmanja LINK
Veslanje na dasci kroz hrvatski Grand Canyon
To je istinski spiritualno iskustvo, 14 km kroz hrvatsku ljepoticu koja vijugajući od Obrovca do mora nekoliko puta u potpunosti mijenja svoj izgled. Od pitome rijeke okužene šašem, do pravog stjenovitog „Hrvatskog Grand Canyona“, uz mogućnost skakanja sa stijene s koje je skočio i sam „Winnetou“ na snimanju poznatog filmskog serijala.

SUPer najam opreme LINKSurfmania klub jedrenja na dasci
…imamo sve daske koje Vam fale!
AB ORIGINAL d.o.o Zagreb
L. Štritofa 18. 10000 Zagreb
T. 01.3630921, F. 01.3630923, E-mail: surfmania@surfmania.net
Radno vrijeme od pon. do pet. od 12h do 20h i subotom od 10h do 14h