Foto galerije Facebook Twitter Youtube
 

Vijesti

SUPer Surfers Challenge Porec – Lanterna 28.06. ELITE & OPEN race

25.06.2014, 16:40

 

Hello SUPer Surfers, are you ready for biggest Stand Up Paddle event in Croatia? Weather forecast are simply perfect, beautiful shiny day with breeze S wind in our back. It will be slightly faster race . We will briefly go through schedule and addresses.


DUDICE u Surf Shopu!

11.06.2014, 15:26

 

Mundaka Optics vrhunski je proizvođač naočala. Svoje 100% UV zaštićene naočale vrhunskih polariziranih, fotokromatskih i klasična stakla stavljaju u izuzetni izdržljive okvire predobrih boja i još boljih cijena!


SUPer Surfers Challenge Poreč – Lanterna 28.-29.6.

05.06.2014, 13:17

 

Dani Stand Up Paddlinga i SUPer zabave u Lanterni! Sve je spremno za prvi SUPer Surfers Challenge vikend koji će se održati u subotu 28. i nedjelju 29. lipnja u Lanterni i Poreču. Surfmania tim organizirao je prvu profesionalnu SUP Elite regatu u Hrvatskoj, a Valamar otvorio vrata svim stand up paddle surferima i onima koji će to tek postati.... STISNI ZA VIŠE...


Putujmo zajedno u BRAZIL i uzmite jednu od 10 vrijednih nagrada...

05.06.2014, 01:09

 

S obzirom da nas nogomet i euforija oko buljenja u TV ekran i pračenja male loptice na terenu ne interesira. Razmišljali smo zašto ići u Brazil. Brazil je nevjerojatna priroda, Brazil su fantastični spotovi za windsurfing, kitesurfing, kajaking… ali i vrijedne nagrade u Surf Shopu!


Arhiva vijesti:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 64

AnketaVruće ponude

 

A koliko tebi treba para? Surf Shop tiska lovu za vas!

Snowboarderi, windsurferi, kajteri, kajakaši.. Surf Shop je jedini shop koji tiska lovu za vas. To je novost u našem asortimanu, ali da li znate sve novosti, što sve možete kupiti i po kojim najpovoljnijim uvjetima?

Ostale vruće ponude:

Humanitarna akcija staro za novo - traje do 15.12.2014.
LOKAHI SUP INFLATABLE 12'6
BOOM-bastična AKCIJA!!!

 

Video preporuka

SUPer Surfers Challenge - HRT2

Donosimo vam zanimljivu reportazu sa prve ELITE SUP utrke u Porecu. Uz pomoc nekih nasih vec znanih frendova ekipa iz Surf Shopa spremila je spektakluk. A sada napokon možete saznat da SUPove dijelimo na tvrde i one na napuhavanje, na trkaće, rekreativne i naravno imamo Bjeloglave Supove. Koji su se sve SUPovi vozili, tko je pobjedio i kakvu buducnost predviđaju naši natjecatelji... pogledajte u ovom super videu...

Ostale video preporuke:

SUPer Surfers Challenge Porec - Lanterna 28.-29.06.
2014 Cabrinha Kites
SUPer Surfers Challenge - Sajam Nautike 2014.

Natjecaji

 

Surf Shop izazov! Želite osvojiti nešto besplatno?

Surf Shop ima lagani izazov za vas. Pronađite na Surf Shop webu artikl iz izazova i osvojite ga. Ovo će biti lagani 48 satni kviz show, vaš je zadatak pronaći proizvod zadan u zadatku na Surf Shop webu, upišite točno ime proizvoda i cijenu s popustom u komentar i osvojiti ga.

Ostali natječaji:

SUPer Surfers Challenge Zagreb 5 – 10.05.2014.
Natječaj za izradu nove web stranice Aqua Super Park's
Upri Muški – web natječaj

Preporuka

 

Starboard Futura 7-dnevna suludo luda cijena!!!

Eto.. pala je odluka da se u idućih 7 dana, dakle do iduće subote do 14h, pokuša udomiti ovu iznimnu i prekrasnu dasku po doslovno nevjerojatnoj cijeni. Sat otkucava.. tik tak..

Ostale preporuke:

SUPota - Što je to?
Kome treba Snowboard ŠKOLA?!
Surf Shop Snowboard Servis