Foto galerije Facebook Twitter Youtube
 

Vijesti

Stisni lajk i na Jarunu vozi sigurnije bajk

07.08.2013, 15:59

 

Jarun se službeno zove rekreacijsko sportski centar. Istina je da se na vodenom dijelu možete baviti sportom dok se izvan vode na cesti i biciklističko/rolersko/pješačkoj stazi oko Jaruna možete jedva baviti rekreacijom, a da pri tome ne stradate. Bilo kakva ozbiljnija vožnja biciklom na cesti može biti pogibeljna za biciklistu dok će na takozvanoj biciklističko/rolerskoj stazi oko Jaruna ozbiljniji biciklist ili roler ugrozit djecu i pješake koji ondje šeću ili uče prve korake na rolama.


NEILPRYDE ODIJELA - UNRESTRICTED MOVEMENT

30.07.2013, 16:29

 

Postoji jedna temeljna stvar u koju se zaljube svi rekreativci i profesionalci u vodenim sportovima – NEOGRANIČENA SLOBODA. Filing nesputanosti u kroćenju vjetra i valova – nezamjenjiv i apsolutno neizostavan sadržaj windsurfa, SUP-a, kajtanja, vejkanja…


Upri Muški – Try Hard - postani partner projekta

21.07.2013, 12:45

 

Odgledali ste Igre bez granica, Takeshi's Castle i Jadranske susrete? Mi vas pozivamo da nam se pridružite u projektu Upri Muški – Sve po naški! Kako nam se možete pridružiti u projektu? Možete se prijaviti kao TV voditelj projekta, možete se prijaviti za animatora projekta, možete postati partner projekta kroz izradu Web stranice projekta, možete postati jedan od sponzora projekta…


Došle Letve i Black Box

19.07.2013, 09:51

 

U Surf Shop je došla nova serija daskica i sve su na akciji. Došao nam je i Starboard Black Box! Bacite oko i vidite što je to Black Box? Usput proroštajte našu ponudu i naći ćete puno krasnih daskica po super cijenama.


Tri akcije za kajak

05.07.2013, 08:48


Zašto je windsurfing opasan!

18.06.2013, 16:34

Arhiva vijesti:

AnketaVruće ponude

 

LOKAHI SUP INFLATABLE 12'6"

Vrijeme koje je pred nama nije samo doba kobasica, vina, kestena i kuruze.. Vrijeme je to i nevjerojatnog popusta vama najdražeg surf shop-a. Ovog puta za vas smo spustili cijenu jednog fenomenalnog napuhanca od milja ili vam SUP Inflatable daske. Pogledajte!!!

Ostale vruće ponude:

BOOM-bastična AKCIJA!!!
Starboard Futura 7-dnevna suludo luda cijena!!!
Wiindsurf i kite oprema - na najbrutalnijoj akciji ikad!

 

Video preporuka

SUPer Surfers Challenge - HRT2

Donosimo vam zanimljivu reportazu sa prve ELITE SUP utrke u Porecu. Uz pomoc nekih nasih vec znanih frendova ekipa iz Surf Shopa spremila je spektakluk. A sada napokon možete saznat da SUPove dijelimo na tvrde i one na napuhavanje, na trkaće, rekreativne i naravno imamo Bjeloglave Supove. Koji su se sve SUPovi vozili, tko je pobjedio i kakvu buducnost predviđaju naši natjecatelji... pogledajte u ovom super videu...

Ostale video preporuke:

SUPer Surfers Challenge Porec - Lanterna 28.-29.06.
2014 Cabrinha Kites
SUPer Surfers Challenge - Sajam Nautike 2014.

Natjecaji

 

SUPer Surfers Challenge Zagreb 5 – 10.05.2014.

Pet razloga zbog kojih trebate sudjelovati u SUPer Surfers Challenge Zagreb 5 utrci! 1. Nagradni fond je vrijedan preko 5.000 kn, 2. Svi sudionici dobivaju 300 kn vrijednu lycra majicu utrke na poklon, 3. Besplatna cuga i klopa nakon utrke, 4. SUPer zabava i mrak zafrkancija, 5. Jer ćeš tako postati legenda!

Ostali natječaji:

Natječaj za izradu nove web stranice Aqua Super Park's
Upri Muški – web natječaj
Pimp Surf Shop car

Preporuka

 

Starboard Futura 7-dnevna suludo luda cijena!!!

Eto.. pala je odluka da se u idućih 7 dana, dakle do iduće subote do 14h, pokuša udomiti ovu iznimnu i prekrasnu dasku po doslovno nevjerojatnoj cijeni. Sat otkucava.. tik tak..

Ostale preporuke:

SUPota - Što je to?
Kome treba Snowboard ŠKOLA?!
Surf Shop Snowboard Servis