Foto galerije Facebook Twitter Youtube
 

Vijesti

SUPer Surfers ima SUPER NAGRADE

07.05.2013, 11:27

 

SUPer nagradni fond SUPer Surfers Challenge utrke čine: LG LED TV 32LS 3450, Lenovo A1 3G tablet, Sony Xperia U mobitel, Canon Ixus 230 fotić, Akando sportske sunčane naočale i još brdo sitnica! Niste se još prijavili? Imamo još točno 7 mijesta!


Surf Shop nudi posao

24.04.2013, 09:46

 

Windsurfing i snowboarding su ti kul sportovi, rad u Surf Shopu ti je oduvijek bio san. Smatraš da si kul trgovac, kužiš fejs i web, tu si ko doma jer svakodnevno fotošopiraš komade, Excell tablice kužiš al' ti i ne trebaju s obzirom da računaš brže od kompa i uz to si najjači u kvartu i možeš ponijeti tri surf daske sam samcat… pa ti si rođen da budeš dio Surf Shop tima.


SUPer Surfers Challenge Zagreb 11.05.2013

17.04.2013, 09:35

 

SUPer Surferice i surferi da li ste spremni za novu najluđu utrku… Naravno očekuje vas luda zabava i bogati nagradni fond koji će ponovo za vas osigurati; Lenovo, Sony mobile, Canon, LG, Kineta, dok će nas Multipower ponovo hraniti i osvježavati… Prijevoz nam osigurava ZET i Porsche Zagreb Slavonska.


Bravo Morena!!!

02.04.2013, 19:44

 

Naša Morena, jedina hrvatska borderica koja vozi halfpipe se kvalificirala za nastup na Zimskim olimpijskim igrama u Sochiu!!


Zeko želi da ti se zabijeli!

26.03.2013, 19:03


Arhiva vijesti:

AnketaVruće ponude

 

SUPer AKCIJA na SUP daske uz besplatnu lycru!

Kako Stand-Up Paddle kao sport raste iz dana u dan odlučili smo složiti jednu OPAKU akciju na Starboard i Amundson epoxy i wood SUP daske s popustima od 35 do 45%. Ne samo to nego vam uz svaku kupljenu dasku iz akcije poklanjamo i Starboard Team lycru u vrijednosti 400kn! Ovo je zasigurno razlog da budete SUPer i uvedete ovaj predivan sport u vašu svakodnevnicu!

Ostale vruće ponude:

JP Australia 2014 daske po najatraktivnijoj cijeni!
O'BRIEN Tube, Wakeboardi i Skije - proljetna akcija
Windsurf oprema s opakim popustom 30 - 50%

 

Video preporuka

2014 Cabrinha Kites

Ovogodišnja kolekcija Cabrinha kiteova snimana je i montirana na Hawaima. Ovo rodno mjesto Cabrinha kiteova potakla ih je da naprave revoluciju u kite surfu kako sa kiteovima tako i sa barovima i boardovima. Inovacije, moderna tehnologija, sick rideri sa opakim vještinama i talentirani Cabrinha crew napravio je novu koleciju za 2014. Stisnite play i uživajte...

Ostale video preporuke:

SUPer Surfers Challenge - Sajam Nautike 2014.
GSS 3 - Arena Centar
Guerilla Snowboard Session 3

Natjecaji

 

Natječaj za izradu nove web stranice Aqua Super Park's

Natječaj za izradu nove web stranice Aqua Super Park's. Plan Surfmania Tima je krenuti u proces razdvajanja sadržaja na Surfmania Webu i prvi dio koji bi odvojili je Aqua Super Park's business. Tražimo partnera koji će ne samo napraviti super kul web za fer cijenu, već to sve napraviti na način da ponosno predstavi i svoju tvrtku, svoj posao.

Ostali natječaji:

Upri Muški – web natječaj
Pimp Surf Shop car
Snowboard, Laži & Youtube - Video natječaj je produžen do kraja 2013.

Preporuka

 

SUPota - Što je to?

SUPota je SUPer način kako se odmoriti od monitora, mobitela, sapunica i televizije. A više možete saznat u shopu ili subotom na Jarunu...

Ostale preporuke:

Kome treba Snowboard ŠKOLA?!
Surf Shop Snowboard Servis
RENT - A - SUP ( vikend najam = 421 kn )