Foto galerije Facebook Twitter Youtube
 

Vijesti

Malo prebroji, chuckbuddyja osvoji!

16.09.2013, 15:37

 

NAGRADNJAČA: Uz malo truda s chuckbuddyjem prije zime budi guba! Dijelimo super ludu malu igrachkicu za hladne dane koji dolaze... prebroji i osvoji :)


70% na sav tekstil! Skoro nestalo!

03.09.2013, 09:13

 

Skoro pa besplatno! Još uvijek imamo popust na apsolutno sav tekstil u Surf Shopu a to su majice, košulje, hoodyji, bermude, boardshotse, hlaće… I to u iznosu od 70%. Vjerovali ili ne. Tu smo od 12 sati na dalje pa provjerite... povedite frendove, roditelje i rodbinu :D


Aquaglide Aquapark igre – Upri muški – sve po naški

22.08.2013, 16:48

 

Igre u Aquaparku kampa Šimuni postale su legendarne. Kako je izgledalo zadnje izdanje, bacite oko na 200 fotografija koje je napravio najbolji od najboljih, Jazz Saletović. Veliko hvala i Carpe Diem, animacijskom timu autokampa Šimuni.


VIJEST JE OBAVIJEST !

14.08.2013, 16:34

 

Eto i mi smo odlučili uzeti si koji dan slobodno i zapičiti na Pag, u kamp Šimuni, gdje smo organizirali super aktivan vikend s našim Aquaglide vodenim parkom...Neće nas biti od sutra (15.8.) do utorka (20.8.)!


Došle Letve i Black Box

19.07.2013, 09:51


Arhiva vijesti:

AnketaVruće ponude

 

Humanitarna akcija staro za novo

HUMANITARKA U SURF SHOPU! Pokažite toplo srce i uzmite cool jakne/hlače u pola cijene! Surf Shop Vas poziva da dokažete kako ispod svake Horsefeathers jakne kuca toplo srce! Darujte klincima iz Doma A.G. Matoš svoju staru ski ili snowboard jaknu/hlače i ostvarite popust!

Ostale vruće ponude:

LOKAHI SUP INFLATABLE 12'6"
BOOM-bastična AKCIJA!!!
Starboard Futura 7-dnevna suludo luda cijena!!!

 

Video preporuka

SUPer Surfers Challenge - HRT2

Donosimo vam zanimljivu reportazu sa prve ELITE SUP utrke u Porecu. Uz pomoc nekih nasih vec znanih frendova ekipa iz Surf Shopa spremila je spektakluk. A sada napokon možete saznat da SUPove dijelimo na tvrde i one na napuhavanje, na trkaće, rekreativne i naravno imamo Bjeloglave Supove. Koji su se sve SUPovi vozili, tko je pobjedio i kakvu buducnost predviđaju naši natjecatelji... pogledajte u ovom super videu...

Ostale video preporuke:

SUPer Surfers Challenge Porec - Lanterna 28.-29.06.
2014 Cabrinha Kites
SUPer Surfers Challenge - Sajam Nautike 2014.

Natjecaji

 

SUPer Surfers Challenge Zagreb 5 – 10.05.2014.

Pet razloga zbog kojih trebate sudjelovati u SUPer Surfers Challenge Zagreb 5 utrci! 1. Nagradni fond je vrijedan preko 5.000 kn, 2. Svi sudionici dobivaju 300 kn vrijednu lycra majicu utrke na poklon, 3. Besplatna cuga i klopa nakon utrke, 4. SUPer zabava i mrak zafrkancija, 5. Jer ćeš tako postati legenda!

Ostali natječaji:

Natječaj za izradu nove web stranice Aqua Super Park's
Upri Muški – web natječaj
Pimp Surf Shop car

Preporuka

 

Starboard Futura 7-dnevna suludo luda cijena!!!

Eto.. pala je odluka da se u idućih 7 dana, dakle do iduće subote do 14h, pokuša udomiti ovu iznimnu i prekrasnu dasku po doslovno nevjerojatnoj cijeni. Sat otkucava.. tik tak..

Ostale preporuke:

SUPota - Što je to?
Kome treba Snowboard ŠKOLA?!
Surf Shop Snowboard Servis