Vijesti

Snowboard Buvljak – subota 14.12. – prilika koja se ne propušta!

09.12.19 S obzirom da se nakon Prvog Snowboard Buvljaka, javila masa ljudi koja želi prodati korištenu snb opremu, odlučili smo ponoviti još jednom. Želiš da ti daska ode po dobroj cijeni, dođi na Prvi Snowboard Buvljak! Želiš dasku s iskustvom po najpovoljnijoj cijeni onda je Prvi Snowboard Buvljak pravo mjesto za tebe. Imaš staru dasku koja zna vozit, vezove koji se znaju sami zategnut, buce koje se same oblače i želiš to dobro utopiti!? Ili pak imaš malo para i želiš kupiti dobru rabljenu opremu?! Dođi na Prvi Snowboard Buvljak u subotu 14.12. od 10h do 14h.

Surf Shop nudi posao u prodaji!

04.12.19 Tražiš posao? U Surf Shopu se stvorila potreba za novim članom posade. Snowboarding, windsurfing, SUP i kajak su ti kul sportovi, a rad u Surf Shopu ti je oduvijek bio san. Smatraš da si kul trgovac. Excell tablice kužiš al" ti i ne trebaju s obzirom da računaš brže od kompa, uz to si najjači u kvartu i možeš ponijeti tri surf daske sam samcat pa ti si rođen da budeš dio Surf Shop tima.

Surf shop – nudi posao – voditelja prodaje

23.10.19 Želiš postati dio najkul tima? Surf Shop traži voditelja prodaje. Tražiš posao u ugodnoj radnoj atmosferi. Surf Shop tim traži osobu koja će povezati strast prema windsurfingu, snowboardingu, Stand Up Paddlingu s poslom. Naš je moto, ako već moramo raditi neka to bude nešto što zbilja volimo.

Surf Shop nudi posao – administracija/prodaja

09.10.19 Želiš postati dio najkul tima? Tražiš posao u ugodnoj radnoj atmosferi. Organizirana si i pedantna osoba, Excel imaš u malom prstu, a zbrajaš bolje i od samo kalkulatora? Uz to su ti snowboarding, windsurfing, SUP i kajak fora, onda si idealna osoba da budeš dio Surf Shop tima. Tražimo osobu za rad u administraciji i komunikaciji s klijentima. Baci oko na oglas

STARBOARD 2020. – Windsurf & SUP akcija

19.09.19

Windsurfing boomovi (lukovi) – sezonska rasprodaja

05.09.19

Windsurfing jarboli – sezonska rasprodaja

29.08.19

Windsurfing jedra – sezonska rasprodaja!!!

23.08.19
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Surf Mania vijesti

AKCIJA NA PRYDE ODIJELA!

Sada je vrijeme za akciju u Surf Shopu, zbogom dome izlazim van. I sigurno vrijeme kada možete ostvariti najviše popusta ali i naći sve veličine...

I kada izađeš prvo se zaleti do tvog omiljenog Surf Shopa i opremi se kao Luka i Bor… ovaj Filip i Hrvoje. Naravno sve je i ovo proljeće uskrsnulo na brutalnoj predsezonskoj akciji. Kako se ono veli, Veni, Vidi i Viči; hoću to!… hoću popust!…

U pred sezonskoj rundi brutalero popusta za Vas smo pripremili Neil Pryde neoprenska odijela Nexus 5mm i Mission 5mm za zimogrozne, shortije Rise 3/2mm i Spark 3/2 koji su taman za sadašnje temperature a za već dobro ugrijanu ekipu imamo steamere Rise i Spark.

Kompletnu ponudu odijela možete vidjeti OVDJE.

Uz odijela možemo se već lagano pripremiti i sa novim Lycrama koje su ofkors najbolja stvar za zaštitu od vrlo vrlo štetnih UV zraka. U ponudi imamo Starboard i Neil Pryde lycre koje osim što izgledaju jako jako full dobro će Vas zaštititi od loših UV zračenja i kad im je indeks 50+.

Kompletna ponuda lycri je OVDJE.

A da ne hodate po kamenju neka vaše tabane štite neoprenske cipelice, a ako vam je zima za noge imamo debljine od 3 pa do 6mm.

Cipelice se nalaze OVDJE.

Pa da još jednom ponovimo:
NeilPryde neoprenska odijela od 546,00 kn
NeilPryde neoprenske cipelice od 286,40 kn
Starboard lycre od 210,00 kn
NeilPryde lycre od 200,00 kn

U svakom slučaju, navratite do nas i pronađite sve stvari odnosno daske koje Vam fale.

...imamo sve daske koje vam fale!

01.3630.921 / 099.3630921 / 091.3630921
sup@surfmania.net / shop@surfmania.net


Radno vrijeme Surf Shopa je:
pon-pet: 12-20h / sub: 10-14h

Isto tako nudimo sve oblike najpovoljnije kupnje...
Na rate, beskamatno i bez naknade uz mjesec dana počeka!
Primamo Visa, Mastercard, American Express i Maestro kartice.

Nudimo BESPLATNU dostavu za robu u vrijednosti preko 700 kn (dužine do 2m!)

Niste nikada bili kod nas - Kako do shopa?

…imamo sve daske koje Vam fale!

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija