Vijesti

Surf Shop nudi posao – administracija/prodaja

09.10.19 Želiš postati dio najkul tima? Tražiš posao u ugodnoj radnoj atmosferi. Organizirana si i pedantna osoba, Excel imaš u malom prstu, a zbrajaš bolje i od samo kalkulatora? Uz to su ti snowboarding, windsurfing, SUP i kajak fora, onda si idealna osoba da budeš dio Surf Shop tima. Tražimo osobu za rad u administraciji i komunikaciji s klijentima. Baci oko na oglas

STARBOARD 2020. – Windsurf & SUP akcija

19.09.19 Uhvati najbolji deal u EU i vozi Starboard opremu 2020. već u veljači !

Windsurfing boomovi (lukovi) – sezonska rasprodaja

05.09.19 Windsurfing boomovi su od danas pa slijedećih deset dana na velikom sezonskom sniženju. SEVERNE i NEILPRYDE windsurf boomove možete uhvatiti s 30% pa do 40% popusta. Naravno svi su lukovi po jedan komad pa požurite.

Windsurfing jarboli – sezonska rasprodaja

29.08.19 Windsurfing jarboli su od danas pa slijedećih deset dana na velikom sezonskom sniženju. SEVERNE i NEILPRYDE windsurf jarboli možete uhvatiti s 25% pa do 40% popusta. Naravno svi su jarboli po jedan komad pa požurite.

Windsurfing jedra – sezonska rasprodaja!!!

23.08.19

Windsurfing daske – sezonska rasprodaja!!!

17.08.19

6. SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna

16.06.19

SUPer Akcija do kraja maja !

24.05.19
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Surf Mania vijesti

Cool pokloni za sve generacije

Poklon bon možete uplatiti putem web shopa na ovom linku,
virmanski ili direktno u Surf Shopu.

Personalizirani Surf Shop poklon bon!

Mi ćemo za vas napraviti Surf Shop personalizirani poklon bon koji uključuje:
- Prigodnu pozadinsku sliku (snowboarding, windsurfing, SUP. Kajak)
- Posvetu, tipa „Dragi kolega s obzirom da cijeli dan sjediš na poslu, a zatim doma igraš igrice, poklanjamo ti Snowboard školicu da doživiš pravu akciju. Tvoji…
Ili recimo „Dragi roditelji, znam da vam je surfanje uvijek bio san, odabrao sam za vas SUPer poklončić tako da već na prve tople dane možete krenuti u avanturu zvanu SUP
- Naravno možete kupiti poklon bon s nekim iznosom ili konkretan artikl. Mi ćemo pomoći da se vaši najmiliji osjećaju Super.
- Ako uplatu radite direktno u Surf Shopu mi ćemo odmah isprintati vaš poklon bon. Ako pak uplatu radite virmanski ili putem web shopa. Dajte nam napomenu kakvu pozadinu želite (Snowboard, Windsurf, SUP, kajak) i kakvu posvetu želite.

KLIKNI I POGLEDAJ PONUDU BONOVA!

Pokloni za sve prigode

Možda je za Božić kul pokloniti Snowboard školu, Snowboard najam ili poklon bon iznos koji prati slika snowboarding motiva.

Poklon bon Plus

Ako želite pokloniti vrjedniji poklon bon i planirate to barem 3-4 tjedna unaprijed uz njega vam možemo organizirati izradu prikladno gravirane Surf daščice, čija se cijena ovisno o veličini može kretati od 100kn (10cm), 150kn za 20cm do 200kn (30cm) s uključenom gravurom.

Narudžba za više od jedne daščice, cijenu svake slijedeće umanjuje cijenu 20%.
Recimo poklanjate Surf Shop poklon bon vrijednosti 3.000 kn dragim osobama kao svadbeni poklon i želite da to izgleda kul. Za dodatnih 270kn naručite dvije daščice veličine 20cm s posvetom…

Mi imamo kul rješenja i SUPer poklone

Vaš Surf Shop tim
…imamo sve daske koje Vam fale!

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija