Vijesti

Snowboard Buvljak – subota 14.12. – prilika koja se ne propušta!

09.12.19 S obzirom da se nakon Prvog Snowboard Buvljaka, javila masa ljudi koja želi prodati korištenu snb opremu, odlučili smo ponoviti još jednom. Želiš da ti daska ode po dobroj cijeni, dođi na Prvi Snowboard Buvljak! Želiš dasku s iskustvom po najpovoljnijoj cijeni onda je Prvi Snowboard Buvljak pravo mjesto za tebe. Imaš staru dasku koja zna vozit, vezove koji se znaju sami zategnut, buce koje se same oblače i želiš to dobro utopiti!? Ili pak imaš malo para i želiš kupiti dobru rabljenu opremu?! Dođi na Prvi Snowboard Buvljak u subotu 14.12. od 10h do 14h.

Surf Shop nudi posao u prodaji!

04.12.19 Tražiš posao? U Surf Shopu se stvorila potreba za novim članom posade. Snowboarding, windsurfing, SUP i kajak su ti kul sportovi, a rad u Surf Shopu ti je oduvijek bio san. Smatraš da si kul trgovac. Excell tablice kužiš al" ti i ne trebaju s obzirom da računaš brže od kompa, uz to si najjači u kvartu i možeš ponijeti tri surf daske sam samcat pa ti si rođen da budeš dio Surf Shop tima.

Surf shop – nudi posao – voditelja prodaje

23.10.19 Želiš postati dio najkul tima? Surf Shop traži voditelja prodaje. Tražiš posao u ugodnoj radnoj atmosferi. Surf Shop tim traži osobu koja će povezati strast prema windsurfingu, snowboardingu, Stand Up Paddlingu s poslom. Naš je moto, ako već moramo raditi neka to bude nešto što zbilja volimo.

Surf Shop nudi posao – administracija/prodaja

09.10.19 Želiš postati dio najkul tima? Tražiš posao u ugodnoj radnoj atmosferi. Organizirana si i pedantna osoba, Excel imaš u malom prstu, a zbrajaš bolje i od samo kalkulatora? Uz to su ti snowboarding, windsurfing, SUP i kajak fora, onda si idealna osoba da budeš dio Surf Shop tima. Tražimo osobu za rad u administraciji i komunikaciji s klijentima. Baci oko na oglas

STARBOARD 2020. – Windsurf & SUP akcija

19.09.19

Windsurfing boomovi (lukovi) – sezonska rasprodaja

05.09.19

Windsurfing jarboli – sezonska rasprodaja

29.08.19

Windsurfing jedra – sezonska rasprodaja!!!

23.08.19
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Surf Mania vijesti

Cool pokloni za sve generacije

Poklon bon možete uplatiti putem web shopa na ovom linku,
virmanski ili direktno u Surf Shopu.

Personalizirani Surf Shop poklon bon!

Mi ćemo za vas napraviti Surf Shop personalizirani poklon bon koji uključuje:
- Prigodnu pozadinsku sliku (snowboarding, windsurfing, SUP. Kajak)
- Posvetu, tipa „Dragi kolega s obzirom da cijeli dan sjediš na poslu, a zatim doma igraš igrice, poklanjamo ti Snowboard školicu da doživiš pravu akciju. Tvoji…
Ili recimo „Dragi roditelji, znam da vam je surfanje uvijek bio san, odabrao sam za vas SUPer poklončić tako da već na prve tople dane možete krenuti u avanturu zvanu SUP
- Naravno možete kupiti poklon bon s nekim iznosom ili konkretan artikl. Mi ćemo pomoći da se vaši najmiliji osjećaju Super.
- Ako uplatu radite direktno u Surf Shopu mi ćemo odmah isprintati vaš poklon bon. Ako pak uplatu radite virmanski ili putem web shopa. Dajte nam napomenu kakvu pozadinu želite (Snowboard, Windsurf, SUP, kajak) i kakvu posvetu želite.

KLIKNI I POGLEDAJ PONUDU BONOVA!

Pokloni za sve prigode

Možda je za Božić kul pokloniti Snowboard školu, Snowboard najam ili poklon bon iznos koji prati slika snowboarding motiva.

Poklon bon Plus

Ako želite pokloniti vrjedniji poklon bon i planirate to barem 3-4 tjedna unaprijed uz njega vam možemo organizirati izradu prikladno gravirane Surf daščice, čija se cijena ovisno o veličini može kretati od 100kn (10cm), 150kn za 20cm do 200kn (30cm) s uključenom gravurom.

Narudžba za više od jedne daščice, cijenu svake slijedeće umanjuje cijenu 20%.
Recimo poklanjate Surf Shop poklon bon vrijednosti 3.000 kn dragim osobama kao svadbeni poklon i želite da to izgleda kul. Za dodatnih 270kn naručite dvije daščice veličine 20cm s posvetom…

Mi imamo kul rješenja i SUPer poklone

Vaš Surf Shop tim
…imamo sve daske koje Vam fale!

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija