Vijesti

Snowboard Buvljak – subota 14.12. – prilika koja se ne propušta!

09.12.19 S obzirom da se nakon Prvog Snowboard Buvljaka, javila masa ljudi koja želi prodati korištenu snb opremu, odlučili smo ponoviti još jednom. Želiš da ti daska ode po dobroj cijeni, dođi na Prvi Snowboard Buvljak! Želiš dasku s iskustvom po najpovoljnijoj cijeni onda je Prvi Snowboard Buvljak pravo mjesto za tebe. Imaš staru dasku koja zna vozit, vezove koji se znaju sami zategnut, buce koje se same oblače i želiš to dobro utopiti!? Ili pak imaš malo para i želiš kupiti dobru rabljenu opremu?! Dođi na Prvi Snowboard Buvljak u subotu 14.12. od 10h do 14h.

Surf Shop nudi posao u prodaji!

04.12.19 Tražiš posao? U Surf Shopu se stvorila potreba za novim članom posade. Snowboarding, windsurfing, SUP i kajak su ti kul sportovi, a rad u Surf Shopu ti je oduvijek bio san. Smatraš da si kul trgovac. Excell tablice kužiš al" ti i ne trebaju s obzirom da računaš brže od kompa, uz to si najjači u kvartu i možeš ponijeti tri surf daske sam samcat pa ti si rođen da budeš dio Surf Shop tima.

Surf shop – nudi posao – voditelja prodaje

23.10.19 Želiš postati dio najkul tima? Surf Shop traži voditelja prodaje. Tražiš posao u ugodnoj radnoj atmosferi. Surf Shop tim traži osobu koja će povezati strast prema windsurfingu, snowboardingu, Stand Up Paddlingu s poslom. Naš je moto, ako već moramo raditi neka to bude nešto što zbilja volimo.

Surf Shop nudi posao – administracija/prodaja

09.10.19 Želiš postati dio najkul tima? Tražiš posao u ugodnoj radnoj atmosferi. Organizirana si i pedantna osoba, Excel imaš u malom prstu, a zbrajaš bolje i od samo kalkulatora? Uz to su ti snowboarding, windsurfing, SUP i kajak fora, onda si idealna osoba da budeš dio Surf Shop tima. Tražimo osobu za rad u administraciji i komunikaciji s klijentima. Baci oko na oglas

STARBOARD 2020. – Windsurf & SUP akcija

19.09.19

Windsurfing boomovi (lukovi) – sezonska rasprodaja

05.09.19

Windsurfing jarboli – sezonska rasprodaja

29.08.19

Windsurfing jedra – sezonska rasprodaja!!!

23.08.19
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Surf Mania vijesti

Morena Makar i Dogma čarapice!

Posjetila nas je Morena Makar, hrvatska olimpijka i prva boarderica iz naše zemljice koja je vozila pipe u Rusiji i objasnila nam sve o snowboardu i o svojim čarapama Dogma. Morena osim što radi super čarape, sudjeluje u radu snowboard kluba Mladost, u kojem potiču mlade nade na snowboardanje. Organizira snowboard kampove po Austriji, a kad ulovi vremena skuplja bodove po natjecanjima.

Uz to kad se snijeg otopi Morena šamara windsurf, vesla na SUPu i jedri pa možemo reći da je sto posto Surfmanijak (ko i mi).

U ugodnom druženju u Surf Shopu, objasnila nam je što je bitno kod čarapa, i zašto su njene Dogma-ice ekstra čarape.

Morena je spojila iskustvo iz snowboard svijeta i iz svijeta čarapa. Snowboard roka ko velika, a njena obitelj bavi se proizvodnjom čarapa već sto godina i znaju sve o izradi istih. Čarape Dogma se proizvode u Samoboru u obiteljskoj tvornici čarapa s 25 godišnjom tradicijom.

ZAŠTO BAŠ DOGMA ČARAPE?
Dogma čarape, proizvode se od najmodernijih materijala, koji omogućuju da vam čarape griju noge kad je zima a pritom otpuštaju vlagu. Čarape sadrže Merrino vunu i pojačane su na kritičkim točkama (peta, prsti), Dogma čarape se ne gužvaju i ne padaju prilikom aktivnosti pa nema straha od žuljeva. Dijele se na Snoweater modele koji imaju i kompresijski efekt pa možemo reći da su to prave sportske, multifukcionalne čarape, i na Fluffy feet modele koji su super čarape za svakodnevnu upotrebu, kak bi Morena rekla prave „fashion“ čarape za zimu.

Osim što ih je Morena furala na Olimpijadi u Sochiju, Dogma čarape isprobala je i odobrila svjetska snowboard i ski krema. Detajne informacije možete pronaći na web adresi www.dogmasocks.com, a ukoliko ih želite kupiti dođite kod nas u Surf Shop jer …mi imamo sve čarape koje vam fale!

Kad ste već tu bacite oko na najaći Try N'Buy test najnovije snowboard opremice - http://surfmania.net/vijesti/surf-shop-try-n-quot-...

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija