Vijesti

Snowboard Buvljak – subota 14.12. – prilika koja se ne propušta!

09.12.19 S obzirom da se nakon Prvog Snowboard Buvljaka, javila masa ljudi koja želi prodati korištenu snb opremu, odlučili smo ponoviti još jednom. Želiš da ti daska ode po dobroj cijeni, dođi na Prvi Snowboard Buvljak! Želiš dasku s iskustvom po najpovoljnijoj cijeni onda je Prvi Snowboard Buvljak pravo mjesto za tebe. Imaš staru dasku koja zna vozit, vezove koji se znaju sami zategnut, buce koje se same oblače i želiš to dobro utopiti!? Ili pak imaš malo para i želiš kupiti dobru rabljenu opremu?! Dođi na Prvi Snowboard Buvljak u subotu 14.12. od 10h do 14h.

Surf Shop nudi posao u prodaji!

04.12.19 Tražiš posao? U Surf Shopu se stvorila potreba za novim članom posade. Snowboarding, windsurfing, SUP i kajak su ti kul sportovi, a rad u Surf Shopu ti je oduvijek bio san. Smatraš da si kul trgovac. Excell tablice kužiš al" ti i ne trebaju s obzirom da računaš brže od kompa, uz to si najjači u kvartu i možeš ponijeti tri surf daske sam samcat pa ti si rođen da budeš dio Surf Shop tima.

Surf shop – nudi posao – voditelja prodaje

23.10.19 Želiš postati dio najkul tima? Surf Shop traži voditelja prodaje. Tražiš posao u ugodnoj radnoj atmosferi. Surf Shop tim traži osobu koja će povezati strast prema windsurfingu, snowboardingu, Stand Up Paddlingu s poslom. Naš je moto, ako već moramo raditi neka to bude nešto što zbilja volimo.

Surf Shop nudi posao – administracija/prodaja

09.10.19 Želiš postati dio najkul tima? Tražiš posao u ugodnoj radnoj atmosferi. Organizirana si i pedantna osoba, Excel imaš u malom prstu, a zbrajaš bolje i od samo kalkulatora? Uz to su ti snowboarding, windsurfing, SUP i kajak fora, onda si idealna osoba da budeš dio Surf Shop tima. Tražimo osobu za rad u administraciji i komunikaciji s klijentima. Baci oko na oglas

STARBOARD 2020. – Windsurf & SUP akcija

19.09.19

Windsurfing boomovi (lukovi) – sezonska rasprodaja

05.09.19

Windsurfing jarboli – sezonska rasprodaja

29.08.19

Windsurfing jedra – sezonska rasprodaja!!!

23.08.19
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Surf Mania vijesti

POW GLOVES U PRODAJI !

Jedna od najvažnijih investicija zimi osim kape sigurno su i rukavice Vjerujte nam Ne postoji ništa gore od smrznutih prstiju, osim smrznutih prstiju i vezanje buca na žnjirance. I ove godine naručili smo jedne od najboljih rukavica na svijetu POW GLOWES čiji slogan "Bult to last" u potpunosti opravdava ono što proizvode. A znamo neke kupce koji ih imaju i preko 5-6 sezona!!!

Zašto su BUILT TO LAST? U Powu koriste najmoderniju tehnologiju da bi i u najoštrijim uvijetima vaše ruke budu tople i suhe. Tu im pomaže GoreTex kako bi rukavice bile suhe ali i prozračne da se ne znoje. Primaloft i Thinsulate izolacija od naaajmekšeg materijala koji možete zamisliti, dodatne pod-rukavice (koje možete nositi samostalno) ili lineri te rukavice koje se mogu prilagoditi toplijem i hladnijem vremenu,Kada na to dodate da svaki model postoji u veličinama točno za vas ali i u dužoj i kračoj varijanti ukoliko želite da idu preko jakne ili do ruba jakne, rukavice "sa" i "bez" prstiju, dodatak za njegu rukavica ali i specijalizirane rukavice za fotografe i vas koji volite tipkat po facebooku dok skijate i bordate... dobili ste IDEALNE RUKAVICE čije cijene kreću od 135,00kn na više.


POGLEDAJTE NOVU KOLEKCIJU MUŠKIH i ŽENSKIH POW RUKAVICA


POW GLOVES - ZATO JER BRINEMO ZA VAŠE RUKE!
01.3630.921 / 099.3630921 / 091.3630921
sup@surfmania.net / shop@surfmania.net

Radno vrijeme Surf Shopa je:
pon-pet: 10-20h / sub: 10-14h

Isto tako nudimo sve oblike najpovoljnije kupnje...
Na rate, beskamatno i bez naknade uz mjesec dana počeka!
Primamo Visa, Mastercard, American Express i Maestro kartice.

Nudimo BESPLATNU dostavu za robu u vrijednosti preko 700 kn (dužine do 2m!)
Niste nikada bili kod nas - Kako do shopa?

…imamo sve daske koje Vam fale!


Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija