Vijesti

SUPer FITNESS

22.06.18 Fitness trener, motivator, TV voditelj i ljubimac majki sa stasalim kćerima*, Mario Mlinarić još jednom je dokazao da je stand up paddling sport za svakoga. Dovukao je na Jarun nekoliko stotina (naša procjena, MUP se nije izjašnjavao) vježbačica i nešto manje vježbača svih uzrasta i tjelesne spreme. Prvo ih je dobro zagrijao, a onda im dao SUP daske i porinuo na Malo jezero!

SUPer Surfers Challenge Poreč-Lanterna 2. dan

19.06.18 Nakon što su u subotu Pro rajderi ostavili srce i dušu na 14,5 km dugoj Elite utrci s snažnom tramontanom u prsa, u nedjelju je matere dočekala burica. Jutro smo započeli s tečajevima za početnike. Zatim je JP Australia pro rajder Peter Bartl održao SUP Like Pro kliniku za one amatere koji su željeli naučiti kako SUPati bolje.

SSC Poreč 2018 – Davide Ionico and Laura Bartl won Elite race

17.06.18 This was jubilar 5th edition of SUPer Surfers Challenge Poreč-Lanterna event. On Saturday we had traditional 14,5 long distance race, where fantastic Davide Ionico and grate Laura Bartl took 1st places on podium. Let s start from the start.

SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna - RACE INFO / SCHEDULE

15.06.18 SUPer Surfers - here is little bit more information on the race as well as race schedule for Elite and Amateur race. For more info about race, meeting points, race times, parking, weather and accomodation click here...

Provedite SUPer vikend u društvu surfera, filmskih i TV zvijezda

06.06.18

SUP-er kuharica – sve što trebate znati prije kupovine SUP daske

26.05.18

SUPer Surfers Challenge Zagreb

21.05.18

Besplatno testiranje nove opreme + SUPer popust na kupovinu

18.05.18
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Surf Mania vijesti

Pozivamo Vas na Zagrebački Sajam Nautike

Ovim putem sve vas pozivamo da nas posjetite na Zagrebačkom Sajmu Nautike koji se održava od 21.-25. veljače. Predstavit ćemo puno noviteta u svim programima koje radimo.

Naravno imamo i posebnu Velesajamsku ponudu, prilika je to za sve da zaključe najpovoljniju kupovinu za sezonu 2018.

Veslanje na dasci je Super
SUP daske već od ...1954 kn

Imamo najbolju ponudu SUP dasaka za veslanje i prateće opreme. Od cijenom najpovoljnijih Aqua Marina dasaka, do best buy JP-Australia dasaka i naravno STARBOARD, kvalitetom i dizajnom najcjenjenijih dasaka na svijetu. Ako povučemo paralelu s automobilima; Aqua Marina je recimo Fiat, JP-Australia je VW dok Starboard pokriva segment Mercedes, Mercedes AMG pa do Ferrarija…

Kajaci su uvijek in!
Kajak jednosjed već od …1440 kn
Kajak dvosjed već od …2549kn

U tom segmentu mi već tradicionalno tržimo prvo mjesto na tržištu s širokom ponudom kajaka na napuhavanje i najboljom ponudom najkvalitetnijih rotaciono lijevanih PE kajaka.

Od 2006 do danas prodali smo preko 1000 Ocean Kayak modela. Najprodavaniji su naravno Ocean Kayak Malibu two i Malibu Two XL.

SUP-er Humanitarna Aukcija

Svi zaljubljenici u SUP veslanje na dasci, ali i ljudi velikog srca koji će tek stati na daske uskoro će imati jedinstvenu priliku surfati na humanitarnom valu. Surf Shop i Slavko Sobin u subotu 24.02. na Sajmu Nautika, u 18 sati održat će humanitarnu aukciju tri vrhunske SUP daske. Početna vrijednost dasaka na aukciji kreće već od 750kn pa do 1050kn za najvrjedniju dasku. Više informacija saznajte na... https://goo.gl/Adjefx

CRO SUP Tour

U segmentu usluga najpoznatiji smo po atraktivnim sportskim eventima na vodi, među kojima se ističe niz Stand Up Paddle natjecanja od koji je najpoznatiji SUPer Surfers Challenge Poreč-Lanterna. Ove godine CRO SUP Tour započinje 21.04. u Splitu, nastavlja se 12.05. u Zadru, pa je na redu Zagreb, Poreč… Za sve zainteresirane, imamo prostora u kalendaru u od sredine Srpnja do kraja Kolovoza.

Zabava na vodi Vaš je biznis
Poseban dio ponude posvećen je profesionalcima u biznisu koji je vezan uz zabavu na vodi. Uz SUP, Kajak i evente tu je nezaobilazan aquapark program.

AQUAGLIDE AquaSuperPark program
Ako je zabava na vodi i Vaš posao?
Podignite vaš biznis na plaži na viši nivo!
Zaradite više na lakši način

Sve detalje o najboljim vodenim parkovima na svijetu možete naći na našoj novouređenoj web stranici www.aquasuperpark.com

Surfmania ima tradicionalno najšareniji i najuočljiviji štand na lokaciji u paviljonu 9.

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija