Vijesti

6. SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna

16.06.19 U subotu 15.06. održan je šesti po redu SUPer Surfers Challenge Poreč-Lanterna. Ove je godine utrka dobila jednu novu dimenziju, naime dionica je produžena na 18km između najprestižnijeg hrvatskog kampa, Istra Premium Camping Resorta i najljepšeg hotela Valamar Club Tamaris resorta. Pobjedu ELITE utrke odnijeli su; Filippo Marcuriali i Susak Molinero...

SUPer Akcija do kraja maja !

24.05.19 Do kraja maja, SUPer akcija do ja**!

SUPer Surferi te zovu na Jarun - 19.05.

12.05.19 Zagreb te zove dođi na 10. jubilarni SUPer Surfers Challenge, probaj SUP veslanje, nauči SUPati, zabavi se, natječi se i osvoji vrijedne nagrade. Ovo nije samo međunarodna SUP Pro utrka, to je mnogo više, to je cjelodnevni SUP event, na kojem možete saznati sve o SUP veslanju, probati različitu opremu, naučiti prve korake na SUPu, saznati sve o natjecanjima, natjecati se i naravno uzeti bogati nagradni fond.

Surf Shop vam daje 5.500 kuna!

16.04.19 Surf Shop vam poklanja lakih pet tisućica. Tko ih može uzeti? Bilo tko tko je u posljednje dvije godine kupio ili će u slijedeća tri mjeseca kupiti; kajak, SUP dasku ili windsurf komplet. Pošaljite nam svoju fotografiju s komadom opreme iz Surf Shopa za naš Ljetni foto natječaj" i obogatite svoj adventure budžet.

SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna / 15th and 16th of June / SUP Downwind race

29.03.19

NeilPride akcija na odijela!

12.03.19

Surfmania centar nudi dobar posao u Istri!

08.03.19

Postani JP-Australia team rider

06.03.19
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Surf Mania vijesti

Provedite SUPer vikend u društvu surfera, filmskih i TV zvijezda

SUPER SURFERS CHALLENGE POREČ – LANTERNA 16/17. 6. 2018

Poziv zapravo glasi: dođite na Lanternu na najveći stand up paddling događaj sezone na Jadranu. Računajući obje strane. Valamar i Surf Shop organiziraju peto izdanje najprestižnije SUP regate kod nas SUPer Surfers Challenge Poreč – Lanterna, a pripremili su dvodnevni program krcat akcijom, zabavom i natjecanjima za sve razine surfera! Svjetske face borit će se za nagradni fond od 5000 eura, a rekreativci i amateri za sponzorske nagrade i neprolaznu slavu. Sve daske 16. i 17. lipnja vode u Poreč i na Lanternu, a volite li surf i sve što dolazi s njim, pobrinite se da i sami pronađete svoju!

Ako nikad niste stali na SUP dasku ili niste sto posto sigurni što je to uopće stand up paddling, tada biste pogotovo trebali razmisliti o odlasku u Istru. Iskusni surferi iz Surfmania Teama držat će tokom dva dana besplatne škole SUP-a! Štoviše, ne samo da će pokazivati prve zaveslaje novim surferima, nego će držati i Surf Like a Pro škole napredne tehnike za, očito, naprednije surfere. I to (jesmo li napomenuli?) potpuno besplatno! Sve što trebate jest poslati e-mail na adresu daska@surfmania.net s predmetom "besplatna SUP škola u Poreču" i s vašim imenom i kontaktom. Možete se, dakako, samo pojaviti na Lanterni, točnije u AquaSuperParku Valamar Tamaris Resorta, ali prednost će imati oni koji su se unaprijed prijavili. Sve je, razumije se, i dalje besplatno.

Glavni događaj vikenda je, naravno, međunarodna Elite SUP utrka za profesionalce i napredne amatere od Poreča do 14 km udaljenog poluotoka Lanterna. Na sad već dobro poznatoj trasi ponovno se očekuju zvijezde SUP-a, ali i ambiciozni izazivači iz cijele Europe, a možda i šire. Za one manje sigurne u svoje vještine tu je i amaterska utrka na pristojnih 4 km. Želite li se prijaviti za sudjelovanje na nekoj od utrka (i podjelu bogatog nagradnog fonda) prijavite se putem online obrasca na ovom LINKU

Prijave će se primati i uoči samih utrka na licu mjesta, ali samo ako ostane slobodnih mjesta, stoga požurite. I nisu skroz besplatne, ali vrijede iskustva!

Jednom kad dođete, sigurni smo da ćete isprobati još ponešto. Na primjer, odigrati tekmu ludo zabavnog SUP pola (slutite što je, ali morate probati!), iskušati brzinsko veslanje na senzacionalnim Starship XXL SUP osmercima za cijelu ekipu ili čari SUP joge. Ne jamčimo, ali uz vas bi mogao surfati Slavko Sobin, omiljeni Žungul iz "Crno-bijelog svijeta" i veliki ljubitelj stand up paddlinga. Ili jake snage N1 televizije. Meteorologinja Tea Blažević dobro je poznata i u SUP krugovima, a ni šef newsa Tihomir Ladišić nije odolio SUPer sportu. Svi oni odavno su se prijavili za sudjelovanje, a pribrojite li im naše najjače paddlere Željka Srdoča i Nikicu Ljubeka, plus uvijek jake Talijane i Slovence, očito je da će se u Poreču i Lanterni ponovno okupiti šareno surfersko društvo. Kao što je među surferima i običaj, uostalom.

Sve što trebate donijeti je malo dobre volje i opremu za plažu, sve ostalo je za vas osigurao Surfmania tim. Glavni partneri projekta VALAMAR i Surf Shop „…imamo sve daske koje vam fale“ , uz pomoć TZ Tar Vabriga i TZ Poreča pobrinuli su se da SUP vikend na Lanterni bude bogatiji nego ikad. Sponzorske i novčane nagrade već čekaju.

STARBOARD i JP-Australia, pobrinuli su se da vas dočeka dovoljna količina SUP opreme. Uz to, AquaSuperPark osigurao je dodatnu zabavu u atraktivnom aquaparku u sklopu Valamar Tamaris Resorta, pa povedite slobodno i klince. (Nema na čemu! :))

SUPer SURFERS CHALLENGE POREČ – LANTERNA PROGRAM:

subota 16. 6.

ELITE pro SUP race – 14 km Poreč - Lanterna

Starship XXL Team Relay races – utrka osmeraca

SUP Polo turnir – jer i mi surferi imamo loptu!

SUP škola – početnički tečajevi

SUP Like a Pro – napredni tečajevi

Subota navečer

SUPer dinner & ELITE prize giving ceremony na plaži

nedjelja 17. 6.

SUP škola – početnički tečajevi

SUP Like a Pro – napredni tečajevi

Amaterska SUP utrka – Lanterna 4 km

Dječja SUP utrka – Lanterna

Starship XXL Family Cup obiteljska utrka osmeraca

SUP Polo turnir – naravno da i mi surferi imamo loptu!

14:00 Proglašenje pobjednika nedjeljnih natjecanja i dodjela vrijednih nagrada

Sve ostale informacije o utrkama, programu i smještaju pronađite na www.surfmania.net/ ili na službenoj Facebook stranici www.facebook.com/supersurferschallenge/

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija