Vijesti

Snowboard Buvljak – subota 14.12. – prilika koja se ne propušta!

09.12.19 S obzirom da se nakon Prvog Snowboard Buvljaka, javila masa ljudi koja želi prodati korištenu snb opremu, odlučili smo ponoviti još jednom. Želiš da ti daska ode po dobroj cijeni, dođi na Prvi Snowboard Buvljak! Želiš dasku s iskustvom po najpovoljnijoj cijeni onda je Prvi Snowboard Buvljak pravo mjesto za tebe. Imaš staru dasku koja zna vozit, vezove koji se znaju sami zategnut, buce koje se same oblače i želiš to dobro utopiti!? Ili pak imaš malo para i želiš kupiti dobru rabljenu opremu?! Dođi na Prvi Snowboard Buvljak u subotu 14.12. od 10h do 14h.

Surf Shop nudi posao u prodaji!

04.12.19 Tražiš posao? U Surf Shopu se stvorila potreba za novim članom posade. Snowboarding, windsurfing, SUP i kajak su ti kul sportovi, a rad u Surf Shopu ti je oduvijek bio san. Smatraš da si kul trgovac. Excell tablice kužiš al" ti i ne trebaju s obzirom da računaš brže od kompa, uz to si najjači u kvartu i možeš ponijeti tri surf daske sam samcat pa ti si rođen da budeš dio Surf Shop tima.

Surf shop – nudi posao – voditelja prodaje

23.10.19 Želiš postati dio najkul tima? Surf Shop traži voditelja prodaje. Tražiš posao u ugodnoj radnoj atmosferi. Surf Shop tim traži osobu koja će povezati strast prema windsurfingu, snowboardingu, Stand Up Paddlingu s poslom. Naš je moto, ako već moramo raditi neka to bude nešto što zbilja volimo.

Surf Shop nudi posao – administracija/prodaja

09.10.19 Želiš postati dio najkul tima? Tražiš posao u ugodnoj radnoj atmosferi. Organizirana si i pedantna osoba, Excel imaš u malom prstu, a zbrajaš bolje i od samo kalkulatora? Uz to su ti snowboarding, windsurfing, SUP i kajak fora, onda si idealna osoba da budeš dio Surf Shop tima. Tražimo osobu za rad u administraciji i komunikaciji s klijentima. Baci oko na oglas

STARBOARD 2020. – Windsurf & SUP akcija

19.09.19

Windsurfing boomovi (lukovi) – sezonska rasprodaja

05.09.19

Windsurfing jarboli – sezonska rasprodaja

29.08.19

Windsurfing jedra – sezonska rasprodaja!!!

23.08.19
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Surf Mania vijesti

Snowboard service lounge room!

Ukratko otvaramo društvenu ustnovu za liječenje snowboard dasaka i odmaralište umornih snowboardera. ŠTA ????

Za razliku od rutiniranih ski servisa, gdje strojevi delaju sto na sat, Surfmania tim otvara Snowborading service lounge room. Radi se o svojevrsnom cjelovitom servisu za svakog snowboardera. Nudimo ne samo servis daske, već i servis vašeg uma i tijela, sve po potrebi nakon pregleda stručnog osoblja iz Surfmania tima. Zašto nam vjerujete, jer mi Surfmanijaci smo ekipica koja već 17 godina odgovorno tvrdi da ima sve daske koje Vam fale.

ŠTO TO ZNAČI... KAKAV SERVIS? KAKVA CORONA? JEL STE VI NORMALNI?

1. NJEŽAN* SNOWBOARD SERVIS sa sretnim završetkom za vašu dasku. Jer mi svaku je83nu dasku prvo upoznamo onda tek po njoj diramo. Naravno snowboard servis po potrebi može biti mali ili veliki, ovisno da li vam se daska samo regularno potrošila ili je doživjela i neku grubu traumu.

Prefiksom *nježan želimo istaknuti da su za dugovječnost vaših dasaka puno kvalitniji izbor ručni servisi. Razlog je što je takav servis personaliziran prema potrebama vaše daščice, vašeg borda ili kako već zovete svoju najveću drvenu ljubav.


2. URADI SAM* ili ti nitko ne dira moju dasku osim moje noge koja ju gazi i snijega koji ju hladi.

Ak' ste fakat snowboard fetišist* onda si sami peglajte dasku u našem servisu, mi vam damo vosak, peglu, brusila i ostale alate tajnih imena uz fer deal, pa se igrajte sami u našem toplom prostoru.


3. SNOWBOARD LOUNGE ROOM Dok s jednim okom iz udobnog naslonjača nadgledate kako se Surfmanijaci odnose prema vašoj dragoj drvenjari, s drugim okom gledate neki kul snowboard video, a ušesa vam hvataju vibru s našeg razglasa.


4. Snowboarding fitness antistress trening program. Za vas smo isfurali No1 napravu za pripremu snowboardera, ime koje je još uvijek apsolutna tajna.

Dok mi dotjerujemo vašu letvu vi možete šejpat svoj mišiće i dotjerivat formu zadnje lođe i kvadricepsa naposebno dizajniranom Rollerbone snowboard simulatoru. Da ne kažemo kak' to djeluje i antistresno jer u ovom programu nije zabilježe ni jedan slučaj nasilja nad daskom.


I ZADNJE... Corona Extra relax corner

Corona je surferska piva koja ljeti prati surfere a zimi snowboardere. A vrhunska piva trazi i vrhunski servis... U prijevodu to vam je to ugao u kojem se možete opustiti uz ispijanje besplatnog vrhunskog Corona Extra piva namjenjenog snowboarderima.


KAKO, ŠTA, GDJE?
Bez obzira da li ste snowboarder ili vam još uvijek nedostaje upravo ta daska, u rasporedu za petak 18.11. rezervirajte posjet otvorenju prvog zagrebačkog Snowborading service lounge rooma.

DJ party kreće od 18h i u druženju uz besplatnu Coronu Extra možete uživati do 21h.

Adresa je već poznata Surf Shop, Ladislava Štrifofa 18 na Jarunu.

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija