Vijesti

Snowboard Buvljak – subota 14.12. – prilika koja se ne propušta!

09.12.19 S obzirom da se nakon Prvog Snowboard Buvljaka, javila masa ljudi koja želi prodati korištenu snb opremu, odlučili smo ponoviti još jednom. Želiš da ti daska ode po dobroj cijeni, dođi na Prvi Snowboard Buvljak! Želiš dasku s iskustvom po najpovoljnijoj cijeni onda je Prvi Snowboard Buvljak pravo mjesto za tebe. Imaš staru dasku koja zna vozit, vezove koji se znaju sami zategnut, buce koje se same oblače i želiš to dobro utopiti!? Ili pak imaš malo para i želiš kupiti dobru rabljenu opremu?! Dođi na Prvi Snowboard Buvljak u subotu 14.12. od 10h do 14h.

Surf Shop nudi posao u prodaji!

04.12.19 Tražiš posao? U Surf Shopu se stvorila potreba za novim članom posade. Snowboarding, windsurfing, SUP i kajak su ti kul sportovi, a rad u Surf Shopu ti je oduvijek bio san. Smatraš da si kul trgovac. Excell tablice kužiš al" ti i ne trebaju s obzirom da računaš brže od kompa, uz to si najjači u kvartu i možeš ponijeti tri surf daske sam samcat pa ti si rođen da budeš dio Surf Shop tima.

Surf shop – nudi posao – voditelja prodaje

23.10.19 Želiš postati dio najkul tima? Surf Shop traži voditelja prodaje. Tražiš posao u ugodnoj radnoj atmosferi. Surf Shop tim traži osobu koja će povezati strast prema windsurfingu, snowboardingu, Stand Up Paddlingu s poslom. Naš je moto, ako već moramo raditi neka to bude nešto što zbilja volimo.

Surf Shop nudi posao – administracija/prodaja

09.10.19 Želiš postati dio najkul tima? Tražiš posao u ugodnoj radnoj atmosferi. Organizirana si i pedantna osoba, Excel imaš u malom prstu, a zbrajaš bolje i od samo kalkulatora? Uz to su ti snowboarding, windsurfing, SUP i kajak fora, onda si idealna osoba da budeš dio Surf Shop tima. Tražimo osobu za rad u administraciji i komunikaciji s klijentima. Baci oko na oglas

STARBOARD 2020. – Windsurf & SUP akcija

19.09.19

Windsurfing boomovi (lukovi) – sezonska rasprodaja

05.09.19

Windsurfing jarboli – sezonska rasprodaja

29.08.19

Windsurfing jedra – sezonska rasprodaja!!!

23.08.19
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Surf Mania vijesti

Snowboard Surf Shop – ponovno otvorenje – petak 16. i subota 17.11.

Surf Shop se vraća sa najbrutalnijom snowboarding ponudom. Najbolji izbor i najpovoljnije cijene ponovo možete naći, u vašem omiljenom dučkasu na Jarunu. Vratili smo se s nekim novim brandovima, fantastičnim daskama, vezovima, bucama, jaknama, hlačama, štitnicima…

U petak 16. i subotu 17.11. imamo veliki reopening snowboard shopa i povodom toga vas častimo poklončićima i super popustima!


Svakako navratite naše je novo radno vrijeme od 10h do 20h i subotom od 10h do 15h.

Večina zna da smo se pije nešto više od godinu dana odlučili povući iz svijeta snowboardinga. Ali strast je jača i trebale su nam nove igračke, pa smo krenuli birati ono najbolje na tržištu.

Napravili smo deal s Nideckerom pod čijom su kapom danas najeminentniji snowboard brandovi: Flow, YES, Jones, Now, Bataleon, Rome… Uz odličan Nidecker i već spomenuti niz brandova tu je najbolji snoboard brand na svijetu LIB Tech i uz njih nam dolazi GNU i Bent Metal. Ponovo smo vratili odlične Horesefeathers snb jakne i hlače te Icetools štitnike, POW rukavice i naravno Bern kacige i goggle.

Je'l vam dosta nabrajanja ili vam nešto fali?

Novi webshop i komplet zimski asortiman za sada možete pogledati klikom na link
WEBSHOP
Sama kupnja putem webshopa biti će omogućena u petak 16.11 iza 12 sati.

Akcija za 16. i 17.11. - 20% na sve snowboard artikle!

Evo nekoliko primjera cijena:

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija