Vijesti

Relax Adria 2018

12.03.18 Relax Adria sajam je u Opatiji koji dovodi vodeće dobavljače bazenske opreme i bazena, opreme za wellness, fitness centre u turističkim objektima, opreme za plaže, te svih alata, materijala i usluga za uređenje okoliša. I ove godine na sajmu izlažemo ponudu SUP dasake, kajake i aquaparkove... ulaz je besplatan...

SUPER USPJEH SUPer AUKCIJE!

28.02.18 Slavko Sobin i surferi prikupili 10K kuna za klince iz Nazorove!

Znali smo da surferi imaju jake mišiće i velika pluća, ali ove subote na Sajmu Nautike pokazali su da imaju i velika srca! Neki, usput, i solidne džepove. Pod vještim vodstvom Slavka Sobina na aukciji Aqua Marina i JP Australia SUP dasaka, skupili su gotovo 10,000 kuna za klince iz Dječjeg doma Zagreb u Nazorovoj 49! I odnijeli kući tri nove SUP daske u stvarnosti vrijedne više od 16,000. Uz to, prvi put u karijeri Slavko Sobin bio je glavni na pozornici, a nije morao glumiti!

SUPer HUMANITARKA NA SAJMU NAUTIKE!

18.02.18 Svi zaljubljenici u SUP veslanje na dasci, ali i ljudi velikog srca koji će tek stati na daske uskoro će imati jedinstvenu priliku surfati na humanitarnom valu. Surf Shop i Slavko Sobin u subotu 24.02. na Sajmu Nautika, u 18 sati održat će humanitarnu aukciju tri vrhunske SUP daske. Početna vrijednost dasaka na aukciji kreće već od 750kn pa do 1050kn za najvrjedniju dasku.

Pozivamo Vas na Zagrebački Sajam Nautike

18.02.18 Ovim putem sve vas pozivamo da nas posjetite na Zagrebačkom Sajmu Nautike koji se održava od 21.-25. veljače. Ove godine smo uz neke novitete složili odlične sajamske popuste za sve koji se odluče na kupovinu ili rezervaciju ljetnih artikala do kraja veljače.

Tražite ljetni, sezonski posao? AquaSuperPark tim vas treba

10.02.18

JP Australia SUP i WS preorder!

07.02.18

Surf Shop nudi posao u prodaji!

06.02.18

Super snowboard najam!

01.02.18
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Surf Mania vijesti

SUPER USPJEH SUPer AUKCIJE!

Slavko Sobin i surferi prikupili 10K kuna za klince iz Nazorove!

Znali smo da surferi imaju jake mišiće i velika pluća, ali ove subote na Sajmu Nautike pokazali su da imaju i velika srca! Neki, usput, i solidne džepove. Pod vještim vodstvom Slavka Sobina na aukciji Aqua Marina i JP Australia SUP dasaka, skupili su gotovo 10,000 kuna za klince iz Dječjeg doma Zagreb u Nazorovoj 49! I odnijeli kući tri nove SUP daske u stvarnosti vrijedne više od 16,000. Uz to, prvi put u karijeri Slavko Sobin bio je glavni na pozornici, a nije morao glumiti!

Slavko Sobin izvrsno se snašao u ulozi voditelja aukcije. I sam SUPer surfer uhvatio se mikrofona i u manje od pola sata motivirao sudionike aukcije da se iskažu. Aukcija je počela od najjeftinije Aqua Marina daske za one koji tek razmišljaju o stand up paddlingu. Naš Luka bio je pri ruci s detaljima o daskama, Ernest je pomagao kao hostesa prezentirajući daske u pitanju, a desetak više nego ozbiljnih sudionika aukcije nadmetalo se za tri vrhunske daske. Kad je prva daska Aqua Marina otišla malom Roku za dvostruko višu cijenu od početne, postalo je jasno da će nadmetanje biti uzbudljivo.

Prvi put u životu vodio sam ovako nešto. Do sad sam aukcije vidio samo u filmovima, ali dao sam sve od sebe jer cilj je bio pomoć klincima iz Nazorove. A budući da sam često na SUP-u, ponosan sam na sve svoje kolege surfere što su pokazali i svoja humana lica“, istaknuo je skromno Slavko Sobin.

Teško je reći je li vlasnike novih SUP dasaka motivirao humanitarni aspekt aukcije ili kupnja nove SUP opreme, ali nadmetanje za dvije JP Australia daske za napredne surfere bilo je filmski napeto. Na kraju je manja otišla za tri i pol, a veća za četiri i pol tisuće kuna! Sav novac, kako je i najavljeno, ide izravno štićenicima Doma za djecu Zagreb u Nazorovoj 49, a neki od njih došli su ispratiti aukciju uživo.

„Drago nam je što smo ponovno u akciji s našim malim prijateljima. Sajam Nautike je zgodno mjesto na kojem se nađe puno ljubitelja vodenih sportova. Potajno smo senadali da će se neki i odazvati na aukciju, ali sve nas je iznenadilo koliko su ozbiljni bili u odluci da doniraju novac Nazorovoj. Svaka im čast, vjerujem da će biti zadovoljni SUP daskama, ali siguran sam da će svaka kuna otići tamo gdje je najpotrebnija“, medijima je na kraju rekao Luka Kiseljak.

Ovo je tek prva humanitarna akcija Surfmanije u ovoj sezoni, a kako se surferi tek zagrijavaju za vjetar i valove, svi smo se na kraju složili da nešto slično treba ponoviti prvom prigodom!

Svi koji su bili spriječeni sudjelovati u subotnjoj aukciji, a žele pomoći klincima iz Dječjih domova Zagreb ili jednostavno nabaviti novu SUP dasku, sve o donacijama mogu pronaći na web adresi http://domzadjecu.hr/ o SUP, windsurf i kajak opremi na www.surfmania.net što očito već dobro znate ako ovo čitate.

Slavka Sobina možete gledati na televiziji kao Žungula u „Crno bijelom svijetu“ ili uživo, recimo 22.3. u CKT Zagreb, u predstavi „Političar“ u kojoj igra sedam različitih uloga! Ako voditelja aukcije računate kao osmu, to su brojke Petera Sellersa. Samo kažemo. U svakom slučaju, hvala Slavku i surferima!

Galeriju sa aukcije možete pogledati OVDJE!

Još jednom hvala svima od srca.

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija