Foto galerije Facebook Twitter Youtube
 

Shop

 

Vruće ponude

SUPer AKCIJA - SUP daske već od 4466kn!

11.04.2014, 12:45

 

Jeste li probali SUP? Ili možda želite biti SUPer? Sljedećih tjedan dana nudimo vam BRUTALNU akciju na sve epoxy i wood SUP daske. Amundson i Starboard na SUPer popustu od 35 do 45%.


JP Australia 2014 daske po najatraktivnijoj cijeni!

09.04.2014, 10:13

 

Radimo malu nadopunu narudžbe te vam nudimo da se priključite i svoju novu dasku dobijete po najpovoljnijoj cijeni na tržištu! Ovim putem ste sigurni da će te dobiti onu dasku koja vam fali na vrijeme i samo za vas. Požurite i zgrabite najbolje za najmanje!


O'BRIEN Tube, Wakeboardi i Skije - proljetna akcija

29.03.2014, 09:17

 

Kako bi vas sve upoznali s našim novi dijelom asortimana složili smo kul akciju. S O'Brienom smo dogovorili odličan deal i složili fakat povoljne maloprodajne cijene. Imamo već nešto robe na skladištu koju smo doveli za Sajam Nautike i nudimo vam to po super cijeni.


Windsurf oprema s opakim popustom 30 - 50%

14.03.2014, 15:04

 

Sunce i lijepo vrijeme ove godine je nešto uranilo, naravno u obostranu korist, malo manje u onu snowboarderima. Najnoviji Starboard, NP, Severne i JP Australia je sezonu 2014 je naručen pa smo skupili popis stvari koje smo stavili na rasprodaju sa BRUTALNIM popustima do 30 do 50%


Windsurf daske – još 3 dana za najpovoljniju narudžbu

06.03.2014, 08:32

 

Surf Shop 09.03. radi posljednju narudžbu Starboard i JP Australia daska za sezonu ljeto 2014. Pa ako imate ideju koja vam daska nedostaje javite nam i mi ćemo vam složiti najpovoljniju ponudu na svijetu!AnketaKako odabrati pravu opremu?

Krenuli ste u svijet windsurfinga i našli ste se u dilemi što   kupiti, koju opremu nabaviti? Prvo je pitanje da li vas je    vjetar zaista ponio i osjećate da je to onaj tip veze „until   death do us a part“. Vjerovatno ste krenuli u avanturu ali   niste čitali mala slova upozorenja: „Windsurfing can badly   compromise your state of mind“.   Da jedrenje na dasci će   promijeniti vaše stanje svijesti u svakom pozitivnom smislu te   rečenice. Sada kada ste klasificirali vaše bolesno stanje, kreće put nabave dasaka koje vam nedostaju.

Kako izabrati pravu opremu?

Pitanja koja ćemo vam postaviti su: da li ste sportski tip, tj koliko kondicije imate, koliko ste teški (u kilogramima), gdje planirate najčešće surfat i naravno koliko ste spremni izdvojit za svoj gušt?

Pa u čemu je kvaka zar početnička oprema nije univerzalna, kao bicikl s pomoćnim kotačima? Odgovor je jednostavan, početnička oprema bila bi univerzalna kada bi svi počinjali surfat sa 7 do 9 godina. Ali složimo konkretan slučaj, obiteljske kupovine u Surf Shopu. Dolazi obitelj, otac obitelji 50, sav nabrijan na surfanje ima; 2m i 100kg i dere treninge svaki drugi dan, supruga 35, sviđa joj se ideja, surfala je kao klinka, ima; 55kg i jednom tjedno je na pilatesu i naravno dijete od 11 godina, 35kg. Naravno kupili bi jedan komplet za svo troje!?!  

  Što bi bilo idealno za njih troje su tri daske i tri riga;

  Za oca rekreativna daska od cca 180litara, tipa JP-Australia Funster 180 + Rig od 7,5 kvadrata, freeride rig bez cambera     tipa novi NP Solar

  Za gospođu daska od cca 140 litara, tipa Starboard Kode 137 Tufskin + Rig od 4,8 kvadrata, što lakši freeride, freefun rig tipa Severne Sinergy ili neki progresivniji lagani Neilpryde 4,8 rig.

Za jedanaestogodišnjaka, najbolji izbor bio bi daska tipa Starboard Pro Kids GO 100l + rig od cca 3,5 kvadrata tipa Severne Sinergy  3,6.

Ipak većina obiteljskih kupaca traži kompromis; u ovoj situaciji imamo kompromis; a) da otac dobije svoj komplet Funster 180 + Solar 7,5 dok će majka i dijete koristiti kompromisno dasku Kode 137 Tufskin i jedro od 4,2 do 4,5 kvadrata.

b) Krajnji kompromis su dva riga i jedna daska tipa Funster 160, na kojem će se otac malo borit, dok će drugim članovima biti malo velik, ali zadovoljit će početničko rekreativna očekivanja svih troje.

S obzirom da rijetko koja obitelj kupuje idealna tri kompleta, u odabiru važnu ulogu će odigrati surferi u Core Surf Shopovima koji će vas usmjeriti i ponuditi vam adekvatnu opremu.

Gdje kupovati?

Cijena opreme u inozemstvu i Hrvatskoj!? Dok u Njemačkoj ili Italiji imate odličan izbor razne opreme od pro opreme do će-sme opreme, u hrvatskoj je izbor sužen i više se u ponudi   nalazi oprema od srednje prema višoj klasi. Razlike u   cijenama?! S obzirom da su u hrvatskoj dućani i uvoznici,   marža koja opterećuje cijenu je manja pa su cijene i do 30%   niže od europskih i što su proizvodi vrjedniji to je razlika   značajnija.  

Da li vam treba račun i garancija? S obzirom da kupujete tehnološki relativno sofisticiranu opremu koja košta prilično novaca, imati račun i garanciju je pametan izbor, bez obzira što kada kupujete proizvode vrhunskog proizvođača tipa Neilpryde, znate da je ime garancija samo po sebi. Ono što je uobičajeno kod kupovine u Njemačkoj, Austriji i Italiji je između ostalog uvaljivanje kupcima iz istočne regije, a onda kada dođete na plažu i shvatite da nešto od oprem nije kompatibilno, kome ćete se žalit?

Uputa za početnike

Ako ste početnik, tražite da vam trgovac nakon kupovine natrima tj. sastavi opremu, kako biste se uvjerili ne samo da imate sve već i da naučite kako ćete vi to napraviti na moru.

 

  Kada kupovati?

  Najbolje na akcijama. Zagrebački Surf Shop trenutno ima   odličnu akciju; “Windsurf - najbolja ljetna akcija„ LINK .   Veliki izbor opreme (ipak je rana sezona) po fantastičnim   cijenama. Na pitanje zašto akcija već sada, odgovor iz Surf   Shopa je; „S obzirom da hrvatski kupci vole kupovati dan   prije odlaska na more i svi se nagužvaju između 25.06. i 15.07. mi radimo posebnu akciju za one koji će kupovati na vrijeme i nudimo odlične popuste za kupovinu ili rezervacije robe do 15.06.