Foto galerije Facebook Twitter Youtube
  

Shop

 

Vruće ponude

JP All Ride FWS 116 na posebnoj akciji!

01.09.2015, 16:17

 

Ova daska križanac je između Freestyle Wave i Super Sport daske. Prirodna i ugodna za vožnju a postiže jako veliku brzinu. Plug and play daska - stanite na nju i zabavite se! Sa 35% popusta koliko nudimo sljedećih tjedan dana postaje najprihvatljivija ponuda za brzi napredak.


Ljetna rasprodaja tekstila - sve za plažu na 50% popusta

29.06.2015, 16:32

 

Kako je naša Lycra akcija polučila veliki uspjeh odlučili smo dodati sav tekstil u tu kombinaciju. Starboard, NeilPryde, Horsfeathers majce, kupaće - boardshorts, lycre i hlače svih veličina, uzoraka i boja pronađite na čak 50% popusta do 22.07.Obucite se od glave do pete i izgledajte odlično..


Lycra majice na velikom popustu do 40%!!!

16.06.2015, 17:11

 

Sunce je počelo ozbiljno napadati, tko je izgorio?! Ako jeste ili ako se bojite da budete - mi imamo rješenje za vas. Starboard Lycra majce su vrhunski komad opreme koji garantira UPF50+ zaštitu od sunca, omogućava nesmetano plivanje te ne grije tijelo i osigurava bezbolno boravljenje na plaži i van nje. (--- već od 186kn ---)


Kajaci – Tahe Marine – velika promotivna akcija – sjedalo i vesla gratis!!!

08.06.2015, 12:10

 

Tražite kajak za ljetnu zabavu, možda ozbiljnije veslanje ili pak biznis na plaži. Želite proći što povoljnije. Vaš je Surf Shop u Hrvatsku donio TAHE Marine kajake, za mnoge to je jedan od najboljih Europskih proizvođača kajaka. TAHE vam nudi super promociju, povoljna (niska) cijena + super komforno sjedalo + veslo GRATIS!!!


Windsurfing – najveća AKCIJA za početak ljeta

20.05.2015, 09:07

 

Windsurferi i svi koji ćete tek krenuti u avanturu jedrenja na dasci, Surf Shop već tradicionalno, posljednjih 10 dana svibnja radi Windsurfing super deal. Iskoristite najbolju akciju ovog ljeta, kupite ili rezervirajte svoju najbolju windsurfing kupovinu.AnketaWindsurfing - kako i zašto?

Krenuli ste u svijet windsurfinga i kao i velik broj ljudi našli ste se u dilemi što kupiti, koju opremu nabaviti? Prvo je pitanje da li vas je vjetar zaista ponio i osjećate da je to onaj tip veze ''until death do us a part''. Ako smatrate da je tako, a mi znamo da je, onda ste krenuli u avanturu ali niste čitali mala slova. Windsurf će promijeniti vaše stanje svijesti. Naravno u svakom pozitivnom smislu. Sada kada smo klasificirali vaše bolesno stanje, vrijeme je da vidimo koja daska vam nedostaje.

Nekoliko pitanja prije izbora prve/prave opreme?
Pitanje 1 - Da li ste sportski tip odnosno koliko kondicije imate i koliko ste teški (u kilogramima)
Pitanje 2 - Koje su lokacije gdje planirate najčešće surfat kao i godišnja doba?
Pitanje 3 - Koliko ste spremni izdvojit za svoj gušt i ovakav oblik rekreacije?

Windsurfing je jako jednostavan sport. Međutim zbog golemog broja opcija, opreme i tehnike može se činiti obeshrabrujuće teškim. No mi smo tu da vam pomognemo u svakom koraku ove operacije...

Pa u čemu je kvaka... zar početnička oprema nije univerzalna, kao bicikl s pomoćnim kotačima? Odgovor je jednostavan, početnička oprema bila bi univerzalna kada bi svi počinjali surfat sa 7 do 9 godina.

Budimo malo konkretniji. Obiteljska kupovina u Surf Shopu. Obitelj, otac 50tak godina nabrijan na windsurf, redovno trenira ima 2m i 100kg, majka, 35 godina, windsurfala kao klinka, održava kondiciju ima 55kg i u potpunosti podržava supruga te dijete od cca 11-12g. Naravno spajaju ugodno s korisnim te planiraju krenut u windsurf akciju. Što reći, koju poruku poslati?


A. IDEALNA KOMBINACIJA...
OTAC - rekreativna daska cca. 180L i rig od cca. 7,5 kvadrata. Naša preporuka JP Australia Funster 180 daska i novo freeride jedro bez cambera tipa Severne Convert 7,5 te Severne Whiteline jarbol i Blueline boom. Ukoliko planira izdvojiti više novca onda NeilPryde Fusion 7,2 - ultimativno all-around jedro u kombinaciji sa X35 jarbolom i X3 boomom.

MAJKA - kilažom odgovara nekoj dasci od cca. 140L. Naša preporuka Starboard Kode 137 Tufskin daska i malo lakši rig tipa Severne Synergy 4,3 odnosno NeilPryde Fusion 4.3 u kombinaciji sa X35 jarbolom i X3 boomom ukoliko planirate izdvojiti nešto više novca.

KLINCI - za dijete 11-12g najbolji izbor je Starboard Pro Kids GO 100L i manji rig od cca. 3,5 kvadrata. Idealno Severne Synergy rig 3,6.

B. KOMPROMIS...
Otac - dobije JP Australia Funster 180 + Severne Convert 7,5
Majka i klinci djele Starboard Kode 137 Tufskin i Severne Synergy rig 4,2 - 4,7 kvadrata.

C. KRAJNJI KOMPROMIS...
Jedna daska, tipa JP Australia Funster 160 na kojem se otac malo bori dok ostali uživaju uz dva riga cca. 4,2 i 7,5 kvadrata...

S obzirom da rijetko koja obitelj kupuje idealna tri kompleta, jako važnu ulogu igraju surferi koji rade u core shopovima kao Surf Shop će koji će vas usmjeriti i ponuditi vam adekvatnu opremu.

Pogledajte sve:
Starboard DASKE
JP DASKE

D. ZADNJA VARIJANTA... WindSUP
No vrit ni mimo, zapravo vrhunska kombinacija koja spaja najbolje iz dva sporta. Kombinacijom SUPa i Windsurfa dobivate cijelogodišnju zabavu kao i zabavu za cijelu obitelj za ispod 9515kn. Radi se o Starboard ili JP Daskama u kombinaciji s Severne Synergy Idealna kombinacija za osobu do 100kg i klince koji žele stupit u windsurf svijet. Otkrijte ovu kombinaciju OVDJE

Gdje kupovati... Hrvatska ili inozemstvo...? Naravno velićina tržišta definira i izbor opreme, dok u Njemačkoj i Italiji imate ogroman izbor od pro do smeće opreme u Hrvatskoj je izbor poprilično sužen i nalazi se oprema srednje i više klase.

Razlike u cijeni...? U Hrvatskoj dučani su isključivo uvoznici marža, državna davanja i raznorazni troškovi su manji pa je i cijena i do 30% niža od europskih. Što su proizvodi vrijedniji to je razlika značajnija.

Da li vam treba račun i garancija? U zadnjih nekoliko godina windsurf oprema je tehnološki sofisticirana te cijenovno poprilično skupa. Imati račun i garanciju, bez obzira što kupujete proizovde vrhunskog proizvođaća tipa NeilPryde, a ime u ovom slučaju je garancija sama po sebi. Ukoliko ne znate o čemu se radi... bilo je slučajeva da kod kupovine u Njamačkoj, Austriji i Italiji gdje je kupcima iz istočne regije uvaljena roba, a onda kada dođete na plažu je njesra jerbo nešto nije kompatibilno... pa se žaliti možete babi.

Kada kupovati? Najbolje na akcijama, prednarudžbom ili malo prije sezone... Surf Shop kao pravi windsurferski core shop uvijek ima razne akcije od jedara, jarbola pa do dasaka... uz veliki eliki izbor opreme po popularnim cijenama. S obzirom da hrvatski kupci vole kupovati dan prije odlaska na more, posebno volimo nagraditi vas koji vole kupovati na vrijeme i nudimo odlične popuste za kupovinu ili rezervacije robe do 15.06.

*Uputa za početnike - ako ste početnik, tražite da vam trgovac nakon kupnje sastavi opremu, odnosno natrima jedro kako biste se uvjerili da imate svu potrebnu opremu, naučite kako će te napraviti to na moru odnosno u ispravnost iste.

...NAJPOVOLJNIJA WINDSURF OPREMA!

01.3630.921 /  099.3630.921
shop@surfmania.net  / surfmania@surfmania.net

Ukoliko dolazite samo da se podsjetimo, najbolje radno vrijeme je:
pon-pet: 12-20h  /  sub: 10-14h

Isto tako nudimo sve oblike najpovoljnije kupnje...
Na rate, bezkamatno i bez naknade uz mjesec dana počeka!
Primamo Visa, Mastercard, American Express i Maestro kartice.

e sad... kako do shopa?

…imamo sve daske koje Vam fale!